GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 oeh az once oynadım oyunu bıtırdım arkadaşta. Muzıkler, konsept falan ne oyunmuş ya. http://de.playstation.com/journey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 curnal niye almanca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 googledan o link gelmıs elımın altına farketmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bende çıktığı anda aldım, uzun zamandır bekliyordum, harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Oynarken kafam çok güzeldi, önce arkadaşa söylendim ne ayak bu oyun diye, sonra bir bakmışım oyun bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 çok güzelmiş bu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Oyunu yeni bitirdim, baştan sonra oynadım bir oturuşta. Macera sırasında full yanımda biri vardı, acaip keyifli oldu. Çok çok çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi öyle güzel pazarlamışsın ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Özellikle Multiplayer'ı açık tutun terms & conditions'ı accept ederek. Yanınıza iyi biri gelirse (ki geliyor) oyun acaip keyifli bir hal alıyor. Yani hikayeyi beraber ağzınız açık oynuyorsunuz, yerlere baka kalıyorsunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar