Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Büyük korkunuz nedir?

Dionysus

Öne çıkan mesajlar

Allah korkusunu katmayalım işe şimdi, o başka bir kategori.. "Allah'tan başka hiçkimseden korkmam" deyip de tv'de yılan görünce nabızları üçyüz beşyüz atan insanlar gördüm de çok.. :horace:

cismi olarak her çeşit böcekten çekinirim neredeyse zararlı görünen. ha bir de çakiiiiiii var.. :-p manevi olarak da öyle sanıyorum ki yanlış anlaşılma korkusu.. ne kadar çabalasam da kendimi yanlış ifade ettiğim ya da yanlış anlaşıldığım hissine kapılıyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir düşündümde....en cok korktuğum şeyin Gerçek oldugunu anladım..her öğrendiğim gercekte benı yaralayan bıseyler var...Sevgılım hakkındakı gercegı ogrendım katil olucaktım,Dostlarım hakkındaki gercekleri ogrendım bunalıma girdim,Bilgisayarım hakkındaki gercekleri ogrendım megersem alırken kazık yemısım deli oldum,en basıtınden yedıgım ekmegın nasıl sartlarda yapıldıgı gecegını ogrendım kudurdum..Sayet bunları bılmeseydım ıcım rahat bır sekılde hayatımı yasayıp mutlu mutlu takılıcaktım ama sımdı kendımı kotu hıssedıyorum..Cehalet mutluluktur derler gercekten dogru..her ogrendıgım gercekle daha da kotuye gıdıyorum...ve ben gerceklerden korkuyorum...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ama Azmo dayım olmazkı ole cool dedıgın soguk tutar "tüylerim ürperşti" demen lazım (ulan yazdık defresıf yazıyı sımdı burda geyıkle gunah cıkartıyorz)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.

[Bu mesaj Cuce tarafından 20 Ekim 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Denizin soğuk sularından gelenlerden korkun bence =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

çok yüksekten korkarım sadece onun dışında bişiden korkmam...
ama camda damda çok gezerim uçaktan helikopterden korkmam. paraşütle atlamak ve banji jumping yapmak beni çok korkutuyo...
ama fırsat buldukça yılda en az 2 kere yapıyorum ve bu korkumu yenmekden korkuyorum :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

ölmek[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...