Drall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yakşamlar gençler. Kız arkadaşımla yazın 2 hafta avrupa yapalım dedik, ama toplamda ikimiz 4bin lira koyabiliyoruz ortaya uçak bileti dahil. Ben şöyle şöyle yapmıştım şu kadar para harcadım'lara, bence o parayla 2 hafta piç olur bi hafta gezin adam akıllı şu şehirleri gezin'lere, olm yaparsınız lan bak şu şu şu sitelerden bakın şu şu şehirlere özellikle gidin çokucuz çogzel'lere açığım, var mı tavsiyeniz? Tarih olarak tercihen temmuzun ilk iki haftası, ama 25-26 hazirandan 8-9 ağustosa kadar bi aralıktaki iki haftayı da bi şekilde uydurabiliriz daha ucuz olur dediğiniz nokta atışı tarihler var ise. Ha ikimizde de yeşil pasaport var bu arada, vize falan hiçbişey uğraşmıcaz, direkt uçak bileti alıp çıkıcaz o yüzden bence 4bin liraya iki kişiye güzel bi iki haftalık tatil uydurabiliriz bea, ha ne dersiniz? O kadar açım ki yardıma aklınız çıkar, dımdızlak araştırayım derken bilgisayar başında kalp krizi geçirecek gibi oluyorum böyle ciğerlerim sıkışıyo sol kolum uyuşuyo falan, halp :( ha böyle yetebildiğince ispanya ve italya gezsek güzel olur diye düşündük mesela, italya'da floransa'da yazın otostopta tanıştığım bi eleman var onda falan da kalabiliriz belki 1 2 gün, iletişime geçicem bi ara. floransa nasıldır gidilesi mi güzel mi? ha bi de mesela isviçreye gitsek sadece, bu alp dağları heidi'nin köyü falan o tarz bişey yapabilir miyiz ki sdfjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 interrail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kişi başı 4bin değil, iki kişi toplam 4bin. yapılır bişey mi o parayla interrail? benim bikaç arkadaş kişi başı 3500-4000 gibi paralarla çıktı da interrail yaptı çünkü ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 topic'e ek olarak 3k tl ile 2-3 hafta interrail yapılır mı acaba? (vize, pasaport zart zurt dahil değil ama interrail bileti dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben olsam direk berline giderdim gecenlerde bi arkadaşım gitti inanılmaz güzel ve ucuz dedi benimde hep içimde vardır berlin bide hospitality tarzı bi siteden kalıcak yer ayarlamışlar işte öğrencilerin evinde fln dahada ucuza gelmiş bi araştır derim kişibaşı 1000 liraya ucak dahil 1 hafta para saçarak gezmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 nasıl bir rota izleyeceğinize de bağlı olarak büyük ihtimalle 2 haftada 4000lirayı aşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ha 4000 lirayı aşmayı istemiyoruz derseniz ya harcamaları çok iyi ayarlamanız gerekir yada ülkelerden birinden feragat etmeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 1 ay interrail bileti hariç hostellerde kalarak 1500 öyro harcadık geçen sene ama çok fakirlik çektik fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 4bin euroya tüm avrupa gezilir dicektim ki 4bin liraymış çoğu yer gezilir yine yolunu bilirsen, ama interrail yerine otobüs öneririm ekonomi açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 şu berlin işi bi anda acaip mantıklı geldi ya, şöyle ikibin lirayı berlinde harcayıp bi hafta, sonra polonyaya vesaire biyere geçsek nasıl olur diye araştırmaya başladık. hostelworld'den hostel, edreams ve skyscanner'dan uçak bileti falan araştırıyoruz bakalım. var mı tavsiyeniz hostel açısından, berline gitmiş olanlar? bi de berlinden mesela nereye ucuza geçip orada ucuza kalırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ryan air (tu) interrail (td) konaklama bedeli artıyor tabi ama deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Drall said: şu berlin işi bi anda acaip mantıklı geldi ya, şöyle ikibin lirayı berlinde harcayıp bi hafta, sonra polonyaya vesaire biyere geçsek nasıl olur diye araştırmaya başladık. hostelworld'den hostel, edreams ve skyscanner'dan uçak bileti falan araştırıyoruz bakalım. var mı tavsiyeniz hostel açısından, berline gitmiş olanlar? bi de berlinden mesela nereye ucuza geçip orada ucuza kalırız? hospitality bence kalmak için hostel fln yerine bu gibi sitelere bakın bu örnek sonucta buna benzer büsürü site var..sonucta maksimum 2 hafta kalabilceksiniz 2gün birinde 3 gün birinde kalırsınız fln baktınız cok kafa insanlar denk geldi paso onda kalırsınız fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 berlin hostel cenneti, hem ucuz hem güzel hem güvenilir. bi de berlindeki hostların büyük çoğunluğu gay çıkıyor evine gidince. sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gayse daha iyi işte abi o parti senin bu konser benim gezerler mis gibi sonucta kızarkadasıyla gidiyo sakata gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 peki ya hem kız hem gayse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 fsdfs ozaman kral işte..berlin hertürlü akar ya yaşlı insan yokmuş şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 şu siteye bi üye olayım bakalım güzel bişeyler çıkar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 peki mesela berlinden nereye geçsek oradan türkiyeye dönüş ucuz olur? ve gittiğimiz yer de güzel olur tabi ayrıca. berlinden türkiye fiyatları baya bi uçuk çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Isparta'ya geldiğinde beni bul. Benim ev arkadaşı şimdiye kadar hiç bir yazını Türkiye'de geçirmedi üniversite hayatı boyunca. Sana yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Drall said: peki mesela berlinden nereye geçsek oradan türkiyeye dönüş ucuz olur? ve gittiğimiz yer de güzel olur tabi ayrıca. berlinden türkiye fiyatları baya bi uçuk çünkü valla arkadas 200 euroya almış bileti gidiş dönüş benimde pek bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Berlin meh ya, gidilecek çok daha güzel yerler var. Bence şöyle yapın, gitmek istediğiniz yerler içeisinde uçak biletini en ucuza bulduğunuza bileti alın. Sonra da oradan ryan air (<3) ile gitmek istediğiniz diğer şehirlere gidin. Mesela Bremen - Barcelona gidiş dönüş 40 euro ryan airle doğru zamanlarda. Hostelde kalırsanız 15-20 euro gecelik ödersiniz aşağı yukarı. Yeme içme işi de o kadar pahalı değil zaten, hani bölge tatlarına bakalım deseniz 10 - 15 euro civarı harcarsınız adam başı günlük, tabii gidip lüks yerlerde yemezseniz. Şimdi aklıma geldi yazarken şöyle bir şey de yapabilirsiniz; Eylülde (eğer bu tarihlerde gitme şansınız varsa) Valencia'da domates festivali oluyor, oraya gidersiniz, domatese boğulursunuz; oradan da ekim başı Oktoberfest'e geçersiniz Münih'e. İkisi de görülesi ve festival zamanları şehirler cıvıl cıvıl oluyor. Bence 2 kişi 4000 liraya (1800 euro gibi bir şey yapıyor sanırım) son dediğim hayli hayli yapılır, tek olayı İspanya'ya hesaplı uçak bileti bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 SNA1L said: Drall said: peki mesela berlinden nereye geçsek oradan türkiyeye dönüş ucuz olur? ve gittiğimiz yer de güzel olur tabi ayrıca. berlinden türkiye fiyatları baya bi uçuk çünkü valla arkadas 200 euroya almış bileti gidiş dönüş benimde pek bilgim yok Berlin aslında en ucuz rotalardan bir tanesi de bazen fiyatlar saçmalayabiliyor. Hannover - Hamburg - Duesseldorf'a bakın. Ama hesap kitap yaparken şunu da unutmayın, şehirler arası en ucuz tren bileti 40 50 euro, o da aktarmalı, ICE'lara binmek falan isterseniz 70 80 euro civarı en iyi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kişi başı 2bin lira az para değil gayet de iyi gezebilirsin tabi öyle yöresel yemekti esnaf lokantasıydı unutacan marketten ekmeğini peynirini alıp yiyicen 3 öğün yoksa zor>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Güzel balkanlar turu olur o paraya. Rahat rahat da gezersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben bi ayı 1000 euroya falan çıkarmıştım baya da gezmiştim ama konaklamaya pek para vermemiştim bi de uçak biletini çok ucuza almıştım. 4000 lira 2 hafta için yetmez bana kalırsa 10 gün falan ideal ama o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar