Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 bin liraya 2 kişi yazın avrupa?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Yakşamlar gençler. Kız arkadaşımla yazın 2 hafta avrupa yapalım dedik, ama toplamda ikimiz 4bin lira koyabiliyoruz ortaya uçak bileti dahil.

Ben şöyle şöyle yapmıştım şu kadar para harcadım'lara, bence o parayla 2 hafta piç olur bi hafta gezin adam akıllı şu şehirleri gezin'lere, olm yaparsınız lan bak şu şu şu sitelerden bakın şu şu şehirlere özellikle gidin çokucuz çogzel'lere açığım, var mı tavsiyeniz? Tarih olarak tercihen temmuzun ilk iki haftası, ama 25-26 hazirandan 8-9 ağustosa kadar bi aralıktaki iki haftayı da bi şekilde uydurabiliriz daha ucuz olur dediğiniz nokta atışı tarihler var ise. Ha ikimizde de yeşil pasaport var bu arada, vize falan hiçbişey uğraşmıcaz, direkt uçak bileti alıp çıkıcaz o yüzden bence 4bin liraya iki kişiye güzel bi iki haftalık tatil uydurabiliriz bea, ha ne dersiniz? O kadar açım ki yardıma aklınız çıkar, dımdızlak araştırayım derken bilgisayar başında kalp krizi geçirecek gibi oluyorum böyle ciğerlerim sıkışıyo sol kolum uyuşuyo falan, halp :(

ha böyle yetebildiğince ispanya ve italya gezsek güzel olur diye düşündük mesela, italya'da floransa'da yazın otostopta tanıştığım bi eleman var onda falan da kalabiliriz belki 1 2 gün, iletişime geçicem bi ara. floransa nasıldır gidilesi mi güzel mi?

ha bi de mesela isviçreye gitsek sadece, bu alp dağları heidi'nin köyü falan o tarz bişey yapabilir miyiz ki sdfjgk
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam direk berline giderdim gecenlerde bi arkadaşım gitti inanılmaz güzel ve ucuz dedi benimde hep içimde vardır berlin bide hospitality tarzı bi siteden kalıcak yer ayarlamışlar işte öğrencilerin evinde fln dahada ucuza gelmiş bi araştır derim
kişibaşı 1000 liraya ucak dahil 1 hafta para saçarak gezmişler
Sosyal ağlarda paylaş

şu berlin işi bi anda acaip mantıklı geldi ya, şöyle ikibin lirayı berlinde harcayıp bi hafta, sonra polonyaya vesaire biyere geçsek nasıl olur diye araştırmaya başladık. hostelworld'den hostel, edreams ve skyscanner'dan uçak bileti falan araştırıyoruz bakalım. var mı tavsiyeniz hostel açısından, berline gitmiş olanlar? bi de berlinden mesela nereye ucuza geçip orada ucuza kalırız?
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

şu berlin işi bi anda acaip mantıklı geldi ya, şöyle ikibin lirayı berlinde harcayıp bi hafta, sonra polonyaya vesaire biyere geçsek nasıl olur diye araştırmaya başladık. hostelworld'den hostel, edreams ve skyscanner'dan uçak bileti falan araştırıyoruz bakalım. var mı tavsiyeniz hostel açısından, berline gitmiş olanlar? bi de berlinden mesela nereye ucuza geçip orada ucuza kalırız?

hospitality
bence kalmak için hostel fln yerine bu gibi sitelere bakın bu örnek sonucta buna benzer büsürü site var..sonucta maksimum 2 hafta kalabilceksiniz 2gün birinde 3 gün birinde kalırsınız fln baktınız cok kafa insanlar denk geldi paso onda kalırsınız fln
Sosyal ağlarda paylaş

Berlin meh ya, gidilecek çok daha güzel yerler var.

Bence şöyle yapın, gitmek istediğiniz yerler içeisinde uçak biletini en ucuza bulduğunuza bileti alın. Sonra da oradan ryan air (<3) ile gitmek istediğiniz diğer şehirlere gidin. Mesela Bremen - Barcelona gidiş dönüş 40 euro ryan airle doğru zamanlarda.

Hostelde kalırsanız 15-20 euro gecelik ödersiniz aşağı yukarı. Yeme içme işi de o kadar pahalı değil zaten, hani bölge tatlarına bakalım deseniz 10 - 15 euro civarı harcarsınız adam başı günlük, tabii gidip lüks yerlerde yemezseniz.

Şimdi aklıma geldi yazarken şöyle bir şey de yapabilirsiniz;

Eylülde (eğer bu tarihlerde gitme şansınız varsa) Valencia'da domates festivali oluyor, oraya gidersiniz, domatese boğulursunuz; oradan da ekim başı Oktoberfest'e geçersiniz Münih'e. İkisi de görülesi ve festival zamanları şehirler cıvıl cıvıl oluyor.

Bence 2 kişi 4000 liraya (1800 euro gibi bir şey yapıyor sanırım) son dediğim hayli hayli yapılır, tek olayı İspanya'ya hesaplı uçak bileti bulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

Drall said:

peki mesela berlinden nereye geçsek oradan türkiyeye dönüş ucuz olur? ve gittiğimiz yer de güzel olur tabi ayrıca. berlinden türkiye fiyatları baya bi uçuk çünkü

valla arkadas 200 euroya almış bileti gidiş dönüş benimde pek bilgim yok

Berlin aslında en ucuz rotalardan bir tanesi de bazen fiyatlar saçmalayabiliyor. Hannover - Hamburg - Duesseldorf'a bakın. Ama hesap kitap yaparken şunu da unutmayın, şehirler arası en ucuz tren bileti 40 50 euro, o da aktarmalı, ICE'lara binmek falan isterseniz 70 80 euro civarı en iyi ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...