Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 forgiver said: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431983_331953866850473_377044859_n.jpg eheh hhaha X DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 "nutella yerim" said: okulda/işte yanına gitsen kibarca tanışmak için "pff salaga bak beni..mek istiyor kesin bu nasıl yazıyor işim olmaz " vs. tribine girerler. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 griswold fena haklı carlosu çıkar mehmeti koy oluyor mu olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Hakli ya da degil adamlar senden benden ve griswolddan yakisikli yani orasi oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 senin integralli türevli karizman yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 oh iyi bari, tek gerizekalı eski kız arkadaşım değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 o kiz arkadasin terk etti seni di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 why so kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Black_Hand said: Kuchiyose no Jutsu!! synthesizer Llama Seagle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abi direk vücut etkisi. bi ara ciddi spor yapıyordum, yolda yururken, spor yaparken fln, kızlar bakıyodu, yanıma gelıp tanışmaya çalışanı bile oluyodu fln. güzel günlerdi. bıraktım, dot ve gobek saldım biraz. donup bakmıyor bıle kımse. tırt yani. surat aynı surat. sac aynı bas aynı. tek değişken fizik. vücut önemli abi. neyse üzüldüm lan. koşarak yatagımın ustune atlıyım ve aglıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yemek ye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 önem sırasına göre yazıyorum 1.80 üzeri boy göt göbek toplu ince bir bel renkli göz(opsiyonel) hafif kirli sakal beyazlatılmış dişler ve akabinde sevici bir gülümseme ülkemizde 1.80 ve üzeri boyun tek başına ''win'' olduğu durumlarla karşılaşmak oldukça mümkün. Aaa.. bak adonis i unutmuşum.Adonis görünce çıldıran ve hatta gördüğü baldır, karın arasındaki en ufak çizgiyi de adonis kası sanıp, hallenen kızlarımız da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Dark eyes rulez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Biscolata erkeklerini görünce çoşan kızlar = Bizimkiler kabuklu seviyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Black_Hand said: önem sırasına göre yazıyorum 1.80 üzeri boy göt göbek toplu ince bir bel renkli göz(opsiyonel) hafif kirli sakal beyazlatılmış dişler ve akabinde sevici bir gülümseme ülkemizde 1.80 ve üzeri boyun tek başına ''win'' olduğu durumlarla karşılaşmak oldukça mümkün. Aaa.. bak adonis i unutmuşum.Adonis görünce çıldıran ve hatta gördüğü baldır, karın arasındaki en ufak çizgiyi de adonis kası sanıp, hallenen kızlarımız da var. adonisin olayını çözemedim bende ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kumral açık tenli kaslı arkadaşım var ama kızlar yazmıyo lan adama. büyü olduğunu düşünüyorum herifte. 1,85 filan da boyu var yani pörfekt türk kızı magnet aslında. var bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Seninle gezmeyi bıraksın ona da kız kalsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kizlar bana da bayiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 1.63 boyum var, hafif kellik basladi, göbek göt uctu gitti fiziksel olarak hiçbir sansim yok aslinda ama su ana kadar hiç zorlanmadim türk kizlariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 demek ki neymiş 1.85+ olunca türk kızları default olarak dipleri düşe düşe yerin dibine gömülüp size bakamıyorlarmış. öyle olsa gerek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 barnacle said: kumral açık tenli kaslı arkadaşım var ama kızlar yazmıyo lan adama. büyü olduğunu düşünüyorum herifte. 1,85 filan da boyu var yani pörfekt türk kızı magnet aslında. var bi iş. adamcağızın yanında dolaşma sen de. yazık ya ne anlayışsızlar var. sdghdhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar