Logan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yok böyle birşey yuh diyorum. tamam iftar vakitlerini güzel dizmişler sağ tarafa ama istanbul'da iftar vakti olduğu zaman imam neden ezanı vapurda okuyor? yarın tekrarı olur izleyin ben şu an iptalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ezanı imam değil müezzin okur :) Ayrıca şerefeden okunacak diye bir kaide de yok, ambians olayına girmişler süper olmuş ya, inanamadım vallahi. *!clubber mode on*[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bende koptuydum tam geçerkene gördüm ve bir kopuş başladı :D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: W3r3wolf, 16 Ekim 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Ezanı imam değil müezzin okur :) *cahilliğinden dolayı utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 değişik bir hava vermişler.dünde bir mevlevi dönüyordu gemi arasında.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Gabe_Logan, 17 Ekim 2004 00:06 tarihinde demiş ki: *cahilliğinden dolayı utanır* Ezdiiim! Ezdiiim! :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bravo! müezzin ile imamın farkını açıklarsan birde iyi olcak. farkı var mı yok mu bilmiyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 war ama ben de bilmiorum bu arada ambians olayı harbi güzelmiş, görmek lazım[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Gabe_Logan, 17 Ekim 2004 13:17 tarihinde demiş ki: bravo! müezzin ile imamın farkını açıklarsan birde iyi olcak. farkı var mı yok mu bilmiyorum valla.. Müezzin ezan okuyan kişiye denir, imamlar ise okumaz farkı bu :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 peki eyvallah, öğrenmiş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bende izlemdim hem güzel okudu hemde ambians çok iiydi belki o vapurun yanından geçerken duyarsan biraz garip gelebilir ama tvden bence kopulcak bir durum yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 abi gördüm bende koptum ya vapurda ezan ben böle sohbet programı filan izliyorum sofraya oturduk hala açık tv sonra bi baktım müezzin hocam gemiden okuyor ezanı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Millet öyle abuk şeyler yapıyorki.Gemiden ezan okunması normal.AyrıcA kopulacak bir durum göremiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehe banada denk geldi gercekten ilginc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Harbi cok ilgincti adam denize (Kameraya) bakarak ezanı okudu..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: W3r3wolf, 16 Ekim 2004 20:27 tarihinde demiş ki: ambians olayına girmişler süper olmuş ya, inanamadım vallahi. *!clubber mode on* inanamadım vallahi değil de "oha felan oldum yani" diycektin, olmamış, geç.. hem sana yakıştıramadım öyle klabbıır mlabbıır...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 arkadaşlar bunu anlayamadıysanız yuuh size... lyon maçı öncesi, hazır ramazan, fenerbahçe gemisinden okuycaksın ezanı ki .. anlayın artık..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki: inanamadım vallahi değil de "oha felan oldum yani" diycektin, olmamış, geç.. hem sana yakıştıramadım öyle klabbıır mlabbıır... Sen MSN Messenger yüklüyor musun, yüklemiyor musun? Sana diyorum alo.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar