WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yada şöyle güzel bi hobi mi edinsem, hem çevre edinmek açısından hem vakit geçirmek açısından. Tenis kursuna falan mı gitsem burda tenis kulübü de var. herşey çevre sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 throine said: 3k zaten hali hazırda veriliyor büyükşehirlerde. aşmış yarmış biri olmana da gerek yok. top okulların birniden mezun ol, biraz şanslı, biraz da liderlik vasfın olduğunu gösteren işlere bulaşmış, biraz da sosyal hayatı olan biri 2.5 ortalamayla bile giriliyor bu tür işlere. izmir o şehirlerden biri değil. vestel bile vermiyo o kadar para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 vestel manisa da sdf izmirde de var veren şirketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kim var isim ver. gerçi senin piyasayı bilmiyorum. makinacı kaynıyo ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oldun said: @babacum ahaa işte ekstrem bir adam olsan 3k ya cıkarsın baslangıcta ama 5k cidden cok fazla 3k veriyorum desen piyasadaki en kral juniiorları toplarsın 7 sene öncesinden bahsediyorum ama 2005 de 3000 tl nin alım gücü daha yüksekti bugün 3000 başlangıcın normal gelmesi doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bankaya giremiyon mu.. ne vasıfsız insanları alıp oturtuyolar oraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kavurma said: Fizik mezunu dershanede sürünmüşlüğü olan bir tanıdığım var geçen yıl polisliği kazandı şimdi misler gibi masa başı takılıyor. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kurtardı kendini bu yaz da evleniyor. Bence sen de dene polisliği bakarsın herşey yoluna girer. summon ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 BabacumMostors said: oldun said: @babacum ahaa işte ekstrem bir adam olsan 3k ya cıkarsın baslangıcta ama 5k cidden cok fazla 3k veriyorum desen piyasadaki en kral juniiorları toplarsın 7 sene öncesinden bahsediyorum ama 2005 de 3000 tl nin alım gücü daha yüksekti bugün 3000 başlangıcın normal gelmesi doğal http://galeri3.uludagsozluk.com/152/bitch-please_205136.jpg asgari ücret ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 HotLine said: sana sordukmu nerde okumayi biraktigini? Senden lavukça cevap vermeni isteyen de olmamış ama sen vermişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gereksizdi , sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Whitemocha üzgünüm ama lavukça bir cevap degil harbiden 'sahilde uzun yürüyüşler ve kitap okumayı sevıyorum' tarzı klişe bir laf olmuş 'hayatımın en verimli çağlarındayım' nedir yahu? Adam sana kaba bir laf bile söylememiş burdan sonrasını okumayı bıraktım demiş alt tarafı gelipte lavukça falan diyerek terbiyesizlik yapan bu durumda sen oluyorsun burası forum kımsenın gel yorum yaz demesini beklemek zorunda degil bu adam gelir yazar düşüncesini istedigi gibi ahlak sınırları ıcerısınde senin gibi kişisel saldırı yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 saldırıyı ben yapmadım bi önceki sayfada arkadaşa lavukça diyerek saldırıyı o yaptı bende eğer onun söylediği lavukça ise senin bu söylediğinde o zaman lavukça diyerek karşı çıktı, lütfen bütün cevapları oku önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hotline sen isen senden özür dilerim ve 2 hesap kullanma kafam karışıyor derim. Hotline sen degilsen ünleme bas modlara şikayet et olsun bitsin lavukça dedi diye senınde ona lavukça deme ... amma uzattım hepiniz lavuksunuz abi ne işi oturun evde bilgisayar başında cavus tokatlamaya devam gayet hayat güzel böyle bana biri çıkıp dese al şu kadar para ömür boyu çalışma gayet çalışmam hiçte kafayı yemem neden evde oturmak bu kadar bunaltıp geriyor insanları gayet rahat bır duygu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bunu çok düşündüm ben de ' Acaba çok zengin olsam çalışır mıydım ?' diye ama evde oturamazdım ben yaa . Yarım gün de olsa çalışırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ayrıca her yaşın bir güzelliği varr en güzel çağımdayımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: Bunu çok düşündüm ben de ' Acaba çok zengin olsam çalışır mıydım ?' diye ama evde oturamazdım ben yaa . Yarım gün de olsa çalışırdım yani. Evde oturmak en birinci =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yok abi hotline ben değilim de kendisinin aynı tipte bir cevap atıp başkasının onu kendi silahıyla vurmasından sonra hakarete başvurması rahatsız etti beni sadece, aman neyse ya boşver :) neyse mesajımdan ötürü herkesten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 wastyrx said: copry said: Bunu çok düşündüm ben de ' Acaba çok zengin olsam çalışır mıydım ?' diye ama evde oturamazdım ben yaa . Yarım gün de olsa çalışırdım yani. Evde oturmak en birinci =P Perde diyim en basit örneği ;) İşte tembellik bana göre değil hiç. Bir şeyler üretmeyince kendimi çok boş hissediyorum. Hiç birşey yapamazsam şarkı yazıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Evde iş yapmak demedim evde oturmak dedim =P Artı olarak onu işten gelince de yapıyorum ben hep yapıyorum =/ Da sonsuza kadar oturulmaz ya, bu hafta pazara gidip limon mu satsam diye fantezi kuruyorum ben heauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 barnacle said: kim var isim ver. gerçi senin piyasayı bilmiyorum. makinacı kaynıyo ortalık. bilimum telekominikasyon firmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Millet seninle dalga gecmis fail bolum okumussun diye ama, senin bu durumda olmanin buyuk bir sebebi sana gulen vizyon sahibi olmayan insanlar. Turkiye gelismis bir ulke olsaydi, fizikcilerin is arama sorunu cok fazla olmayacakti, cunku yurtdisinda en zeki elemanlar fizik okuduklari icin her turlu farkli endustrilerde calisabiliyorlar. Ozellikle cok ciddi matematik gerektiren konularda (thermal engineering, fluid mechanics) bu tur kisiler modellemeyi yapiyor muhendis yerine. Ya da dogrudan medical equipment gelistiren firmalarda calisabiliyorlar. Keske az biraz param olsa, Turkiye'de firma acip boyle fizik ve matematik bolumunden mezun olanlari somururdum. Asgari ucreti ver adama, nasil olsa issizlik oldugu icin kabul edecek, sonra da guzel bir fikrin varsa patent cikarmayi dene (ozellikle ciddi matematik modelleme gereken konularda) yurtdisina acilmaya calis. Muhendislik firmalarinin fizikci ya da matematikcileri ise almamasi Turkiye'deki firmalarin vizyonsuzlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu arada 4big den birine giremeseydim bu sefer kpss ye girip memur olmanın peşine düşecektim.. polis fln AHAHAH şeytan kulağına kurşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 adam mühendis değil mühendislik firmaları niye alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 fiziği düzg...... HAYIR BUNU YAPAMAYACAĞIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 muhendislik firmalari sadece muhendis mi aliyo olm, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar