Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntınızı gidermek için ne yaparsınız

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Son mesajı atanın sen olduğunu görünce mesajın içeriğini tahmin etmiştim :-)[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntımı gidermek için wc ye gidip iş görem dedim :) tam böyle pantolonu indirirken cebimde durmaktan sıkılan akşamki bar param 60 milyon tuvalet deliğine düştü ben sadasdas diye kaldım alsammı almasammı diye :)
Sonra alıyım dedim :) fön makinesiyle kuruturken birinide yırttım yarıdan şimdi gidip migrostan bişiler alcam auahuaa o paraları elden çıkartmam lasım[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

Bak ne yap biliyomusun git hemen bi bakkala parayı bozdur sonrada o bakkala gitme bidaha[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 01 Eylül 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
Hayal kurarım,fantezi kurarım

Neryee kadar ? 10 gün hayal & fantazi kurmakk böyykkkhhh insan kafayı yer ya nabııon sen.[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Sosyal ağlarda paylaş

bellow bende b.duzunde oturuyorum tanısalım hatta istersen rollerblade ile taksim fantazine katılyım ama bosver bu gece sen meltemle tanıscan[signature][hline]this isn't music, and we're not a band
we're five middle fingers on a motherfucking hand

haters call me bitch
call me faggot
call me whiney
i am something you can never be

marilyn manson
Sosyal ağlarda paylaş

yemek ye elma ye sonra yenı tatlar bul mesela pılav ama yoghurtlu ve ketcaplı turk bayragı fln cız ustune
ne bılıyım bılgısayar oyna nette aylak aylak gezın
www.kingsofchaos.com ordu kurup paso sawas yapılıo ben basından kalkamıom[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar baymıştı :) 8 yaşından beride annem babam ayrıldığı için biz babamda kalıyoduk şu an 19 yaşındayım 5 6 sene sadece pilav tavuk yedik bıktımm leynn tavukdan pilavdannn[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

sıkıldım!
müzik dinliorum birazdan çıkıp tv izliçem hatta 9da film vardı ona gidiim yoksa kafayı yiçem bugün ıcq da boş ztn sinir oldum insanlar nerde yaaaaaaaaaaaaaaa ben okulu istiorum[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...