GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Amaan download. Ulan müstahakmış bana bir derdimi anlatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yaw bu Uydunet gene kampanya yapmış beleş modemli ama sadece net değil teledünya hd'de sokuyor sanki yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kotalı 8mbit kullanıyosan artık 50gb sonrası 1mbit hatta daha da düşük hızlara düşüyor ve çok dalgalı net, ondan speedtest öyle olabilir. upload'da ben 8mbit'de en fazla 0.80mbit gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 3e düşüo artıkın yani öyle olması lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evet öyle olması lazım, fakat şu an da 1.2mbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 3'e düşüyodu artık 1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 TTnet alın size 3ün biri diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben anlaşma imzalarken böyle bir şey yoktu, arayıp ne diyebilirim mesela rahatsız etmek istiyorum bağırıp çağırmak istiyorum arayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 netlimitsiz sözleşmelerinde olması lazım hız düşebilir hedehodo, 2 yıldır yeto oldukları için uygulayamıyorlardı bunu ama haklılar yani sonuçta bi de gerçek 8mbit limitsiz paket var yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Şu 6gb kotalı tarifesinde kotayı aşınca hala GB başına 10tl alıyorlar mı? Yoksa onda da hız 1mbite mi düşüyor, yani ekstra para girmiyor mu 6gbyi aşınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 alır para 79 teleye kadar Limitli ADSL paketlerine abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam internet erişim ücreti (aylık ücret + kota aşım ücreti) 79 TL'yi, ULTRANET5 paketi için 89 TL'yi, 1 Mbps 1 GB ve 1 Mbps 2 GB paketleri için ise 50 TL'yi geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 İster 3'e düşsün, ister 1'e; TTNet ile ilişkimi kestim ben. Uydunet güzel. Ama Türksat'ın sattığı modem çok adi diyorlar, kablosuz çalışmıyormuş, şu modemi aldım ben de: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Bilgi olarak dursun burada geçmek isteyenler için. Bir de daha TTNet kullanıyorum, Pazartesi Uydunet bağlayacaklar. Bu paketten çıkan kablosuz dağıtıcıyı ADSL modemime bağladım modemin kablosuzunu çıkartarak, internetim gözle görülür hızlandı. Benim modem ne adiymiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hangi tarifye geçtin uydunet'te gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bir hız limitleme scriptiyle farklı farklı hızları denedim (bir 3, bir de 5 var zaten) stream sitelerim için, 3 Mbps ile Hulu (1 Mbps istiyor tam 480p diziler), en yüksek kalitede Vudu (DVD kalitesinden biraz iyi bu, 2.5 Mbps istiyor hesabıma göre) ve 720p Crunchyroll streamleri çok iyi çalışınca (Bu arada 720p anime streaminin 1.8 Mbps istediği de hesapladım) 3 Mbps'ye geçtim. Artık neredeyse hiç download yapmadığım için çizgiroman gibi minik şeyler dışında bana rahat rahat yeter hesabıma göre. Matematiğim yanlış çıkarda çalışmazsa 5 Mbps alacağım sonraki aya ama sorun çıkacağını sanmıyorum. ADSL'nin düşük hızı Hulu dışında kullandığım hiç bir siteye yetmiyordu, hatta torrentten anime, dizi ve film çekmeye başlamıştım sırf bu yüzden. Şimdi Uydunet'e daha az para ödeyerek kullandığım her şeyi kullanmaya deam edeceğim. Artan parayla da film filan kiralarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bu 3 ve 5 direk 3 ve 5 mi yoksa 3'e kadar 5'e kadar geyiği mi var bunlarda da öyle yazıyodu sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Öyle yazıyor ama öğrendiğime göre (bizim burada ve sorduğum arkadaşlara göre) 3 Mbps ile aralıksız 350-375 Kb/s arası dl yapabiliyorlarmış. Hızı düşürmüyorlar, mümkün olan en yükseği veriyorlarmış hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kablo gibisi var mı ya keşke şu an yaşadığım yerde de olsa, zamanında 64k kablonetle 10msle falan oyun oynuyodum, 128k ve üstü adsller 150 pingdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 3-5 mb sınırsız hesaplı bir şey bir kampanya var mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sapıttılar iyice hız 0.10 mbit öf ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 GwindonSurion said: 3-5 mb sınırsız hesaplı bir şey bir kampanya var mı şu an? Uydunet, 3 Mbps 49TL, 10 Mbps/80 GB 59TL, 5 Mbps 69TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sene 2012 kota var ya almanyada millet 100mbit'e gecti catir catir kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 GERGE said: Kanada'yı örnek alsalar aslında en iyi ortayol bulunur bence: Crunchyroll forumlarından öğrendiğimi yazıyorum, hala geçerli mi bilmiyorum. Bilgi sonbahardan: 60 GB kotalı 5 Mbps bağlantı 30$ diyor. Üzerine bu işte: $4.75 - 40GB extra usage $9.50 - 80GB extra usage $14.25 - 120GB extra usage (maximum 3 blocks) $55.00 - 240GB extra usage Bizimkiyle aynı fiyat neredeyse ama 10 TL verip 40GB daha alma fırsatı olsa sorunlar da kalkar diye düşünüyorum. 6 Mbps limitsizi 100$'a veriyorlar bu arada, internet o kadar da pahalı değil bizde. Bir Kanada Doları 1.8 TL. Gec gordum bunu Kanadada bazi isp ler boyle Ama mesela kablo sirketi var bizim kablonet gibi onlar upload a kota koyuyor ve en mantiklisini yapiyorlar. Bizimkiler upload a sinir koymuyor cunku 1 den asaya hizmveriyorlar zaten max harcayacagimiz belli oluo bu bir serefsizlik tir 1mbit upload nedir ayip 8 e 2 verilmeli 4 e 1 16 ya 4 verilmeli bu sekilde gitmeli devamli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 aktif oldu bende de =( 16'dan 1'e dusmek de cok koyuyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mekanında kablo olup da hâlâ geçmeyenler niye geçmiyor? Kontratları mı var? Yapılması gereken bu eğer protesto etmek isteniyorlar adil kotanın azlığını, başka bir ISS'ye geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hangi tarifeye geçiyorsunuz ki? diğer ISSlerin de bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar