Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dün bunu aldım:

http://www.e-vizyon.net/modules/catalog/products/pr_01_355_max.jpg

3 Mbps Uydunet bağlattım. Test ettim, yaptığım en veriyolu harcayıcı şey olan 720p anime streamleri 3 Mbps ile çalışıyor, Amazon'un film streamleri de en yüksek kalitede 3 Mbps ile çalışıyor. DL için zaten Usenet artı okul interneti ile saniyede 7-8 mb ile çekiyorum (Usenet'in engellenememe durumu çok iyi bir şey).

Uydunet iyidir umarım. Modem gelince gelip kuracaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Fiyat bilgileri dışında bu güncel: http://forum.paticik.com/read.php?5,5361575,5361575#msg-5361575

Yeni fiyat bilgileri bunlar:

Astraweb 25$'a sattığı 180GB'nin üzerine 50$'a 1000GB satmaya başladı. EN hesaplası bu şu anda ayda 100GB'den az indirenler için. Bana bir yıldan fazla gidiyor. Daha yeni aldım, 2 yılı bile geçebilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kanada'yı örnek alsalar aslında en iyi ortayol bulunur bence:

Crunchyroll forumlarından öğrendiğimi yazıyorum, hala geçerli mi bilmiyorum. Bilgi sonbahardan:

60 GB kotalı 5 Mbps bağlantı 30$ diyor. Üzerine bu işte:

$4.75 - 40GB extra usage
$9.50 - 80GB extra usage
$14.25 - 120GB extra usage (maximum 3 blocks)
$55.00 - 240GB extra usage

Bizimkiyle aynı fiyat neredeyse ama 10 TL verip 40GB daha alma fırsatı olsa sorunlar da kalkar diye düşünüyorum.

6 Mbps limitsizi 100$'a veriyorlar bu arada, internet o kadar da pahalı değil bizde. Bir Kanada Doları 1.8 TL.
Sosyal ağlarda paylaş

@Gerge
Kanada ile karşılaştırıyorsun iyi hoş da, adamların geliri ortalam 3000-3500 dolar arasında, öyle karşılaştırma yapılmaz ama

Türkiye'de internet pahalı, aksini iddia dahi etmeyin.

-
şimdi bir şey soracam

eve tivibu bağlattık 2 ay deneme

bu tivibu benim kotamdan yemiyor di mi? ya da tivibu aldık diye sınırsız kota gibi bir şey mi oluyor, nasıl hesaplanıyor o davalar?
Sosyal ağlarda paylaş

oto cevaplarını buraya koyayım da boşa çabalamayın lol
said:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
Bilindiği üzere; xDSL üzerinden İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır.
Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır.
Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla.”şeklindedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...