Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ya arkadaşlar çıkaramıyorum şunu, herif feci sıkmış. Ne tarafa doğru çeviricem bi de fln fln bi anlatır mısınız? Böyle kaldım hayatımın sonuna kadar eheh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bi tesisatçı çağır bizim bi usta vardı neydi adı unuttum gecevardiyasi sakinneri bilir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 geömiş olsun o sana evlad/kardeş oldu hayatın boyunca berabersiniz :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 zaten bu gidişle o olacak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 çek kopar.arkadaşın kavgada kulagındaki piercingi çekip koparmıştı havyanın biri 1.5 ayda zor düzeldi.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 asss adama acıdım için bi hoş oldu lan kopar mı o beee hele bide göbekte ya da daha tenha bir yerde olsaydı :([signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 nasıl takıyorsunuz onu ya eh.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 piercing kopmamıştır kulak yırtılmıştır... ayrıca eline herhangi bir kapaklı şey al, nereye doğru dönüyorsa piercingi de o yönde çevir.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lan burdan tarifle olucak seymi bu Piercing im var amaclı bir topic işte bu git birin bul cıkarsın işte ne embiş adamsın[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet artık o vücudunun bitr parçası olmuş durumda onu vücudunu nasıl koruyorasn korumak senin görevin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Olm diyorum sana saat yönüne açılıyorlar diye. Karga burunla açarsın. Açamazsan ben açarım bir ara merak etme. Ilk ay çıkartmaman lazım diyoruz zaten. Laf dinle azıcık, darbuka kılıklı herif.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 alexi konuştu:-P[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Eternal, 20 Ekim 2004 14:00 tarihinde demiş ki: lan burdan tarifle olucak seymi bu Piercing im var amaclı bir topic işte bu git birin bul cıkarsın işte ne embiş adamsın Lan topuş, sen "Ben Dopum" diye topic açıyomusun? Aynı mantıkla ben de niye piercing im var diye açıyım. Çıkmıyo lan deli olucam. Ayrıca alexi saat yönü neye göre abi? Bana göre mi yoksa piercing e (yani karşıdan bakana) göre mi? İmdak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 piercing nerde? ka$ında diye varsayıyorum ve anlatıyorum sag ka$ımda benim bak $imdi sol elle avuç içi gözüne bakıcak $ekile alt topu ba$ ve i$aret parmagınla tut sag elinin iki parmagıyla da üst tarafı tut sonra saga dogru çevir üst topu.ama alt tarafı çok sıkı tutman gerekiyo bu kadar [Bu mesaj Bathory tarafından 20 Ekim 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Piercing sol kaşta, şimdi deniyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ehem hayır, ilk takılan piercing sıkı takılır biraz. Açamaması normal. Ben karga burunla açmıştım.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bir de sağa doğru ne demek, içten sağa mı dıştan sağa mı? Bana göre, saat yönüne mi tersine mi çevirecem? Karga burun ne? İmdat.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kulak deldirmek rullaz...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 saga dogru derken mesela sag elinin i$aret parmagı sag kulagına dogru dönücek sag ka$ sol ka$ farketmez sanırım çünkü piercing aynı piercing =) iki tarafta da dedigim gibi yapılıyo ama yeni yaptırdıysan çıkarma derim sonra saçma sapan $eyler gelebiliyo ba$ına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar