senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 di said: Gecen ben de baktim iPad'e. Ekran falan sahane yalniz 720p video izlerkenki pil omru 2 saat 40 dk civarinda. Bununla birlikte ayni sure Transformer Prime + Dock ile 18 saat civarinda. Dock'suz hali de 12 saat kadar sanirim. said: Battery life tested under power saving mode, playing 720p video playback, Brightness:60nits, default volume with headphones. oha bu kadar az olamaz ya. 2 saat ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bu 300 tl lik aletler playstation1 emülatörleri oynanılabilir seviyede çalıştırabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 BabacumMostors said: bu 300 tl lik aletler playstation1 emülatörleri oynanılabilir seviyede çalıştırabiliyor mu? yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bu arada elf 2 geldi http://www.ainovo.com/elfii.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 abi eyvah ya :/ ulan bunu mu alsam şimdi diye düşünüyorum LOL! polypad c-5900 den daha iyi ve neredeyse aynı fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bu ainol'lar aradan sıyrıldı ama, başka marka almak anlamsız geliyor sırf donanımı daha iyi diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bu elf II nin fiyatı ön alım fiyatımıdır? hani 19 undan sorna alırsam aynı fiyata gelir mi acaba? çok iyi fiyat lan hesaplıyorum 20 dolarlık shipping ile bile 306 liraya mı ne gleiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 spemall gibi faturayla oynama yapıyorlar mı acaba , gümrükten geçer mi ? edit :spemall satıyormuş ztn , direk sitesinden alıcaksınız sandım bende. 149 $ spemall'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 foto frame yazdırın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Topakı bölmiyeyim ama buna uygun (tercihen logitech) 40-60 TL civarı klavye-mouse seti var mı ? Almışken bari mail işlerimi tamamen buna yıkayım evde değilken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Abi, kesin alıyorum ben bunu gördükten sonra: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-aksesuarlar-klavye-kilif/237-7-tablet-pc-icin-deri-klavye-kilif.html Senin sorunun da cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Valla süper , ben de alıcam bir tane bu ay. Nook simple touch da istiyordum , önce tableti alıp bir ekitap okurken nasıl oluyormuş diye denesem mi ? Günde 8 saat kitap okuyan biri değilim ztn , maks okuyacağım 2 saat , belki işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 BabacumMostors said: bu elf II nin fiyatı ön alım fiyatımıdır? hani 19 undan sorna alırsam aynı fiyata gelir mi acaba? çok iyi fiyat lan hesaplıyorum 20 dolarlık shipping ile bile 306 liraya mı ne gleiyor 19 una kadar free screen protector diyor ama fiyatı arttırıcam demiyor galiba ? Bilemedim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Elf 2, Tornado , Mars Hangisi neden terich edilmeli sizce ? 150 , 100, 120 $ fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 GERGE said: Google çok yakın zamanda tablet çıkaracak. Her yerde dolaşıyor dedikodusu. Ucuz olacak ama şu an piyasa bulunan tabletlerden de hızlı. Asus ile yapıyorlardı en son. Nexus Tablet gibi bir şey. 7" olacak, Tegra 3 olacak, 200$ civarı olacak. ya GERGE!! şunu okudum 2 ay daha beklemeye karar verdim öyle acil ihtiyacım yok tablete, netbookta yaptığım hatayı bir daha yapmak sitemiyorum eheh gittim aldım 2 ay sonra aynı fiyata yeni atom işlemcili netbooklar çıkmıştı da çıldırmıştım şimdi ablam kullanıyor netbooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tegra 3 lte support etmiyo su an, onu beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 beklemeyebilirler de, us disinda cikar. ya da 4gsiz modelleri falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kithnos_1 said: Elf 2, Tornado , Mars Hangisi neden terich edilmeli sizce ? 150 , 100, 120 $ fiyatları elf2 ve tornado arasındaki tek fark cozunurluk gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 GERGE said: Abi, kesin alıyorum ben bunu gördükten sonra: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-aksesuarlar-klavye-kilif/237-7-tablet-pc-icin-deri-klavye-kilif.html Senin sorunun da cevabı. O aletin bluetooth çalışanı olsa iyi olurmuş. Ya da bi kablo bağladık madem , şarj da edebilen bir dock station gibi olaymış 10 numara olcakmış Edit : dx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 elf 2 de youtube var derken tornado da bi şey yazmıyor,neden daha az detay yazmıslar http://www.spemall.com/Ainol-Novo-7-Elf-II-7-Inch-Android-4-0-Tablet-PC-with-Amlogic-Cortex-A9-Dual-Core-1-5GHz-Processor-and-HDMI-Port_g.html http://www.spemall.com/Ainol-Novo-7-Tornado-Android-4-0-OS-Tablet-PC-with-Amlogic-8729-M3L-Cortex-A9-1-0Ghz-Processor_g.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Elf 2 yi direk ENG dilinde yapmışlar galiba . Nasıl bir alet , ROM falan acaba ? Elf 1 alanlar baya bir süre geçti aslında , nedir ne değildir , memnun musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 simdi tornado paladin in yeni versiyonu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Elf 2 alan var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 elf 2 ile çok fark göremedim fiyatları da aşağı yukarı aynı oluyor en dersiniz? http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/222-ainol-novo-7-aurora-tablet-bilgisayar.html hem gümrükte takıldı mı ettimi derdim de olmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 elfi melfi boşverin ya ipad3 gibisi yokmuş hakikaten abi öyle bir çözünürlük, öyle bir ekran kalitesi görmedim ben daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar