photographer Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 32 gb yeni ipad 1200 liraya getiriyordu arkadaş vazgeçtim ipad1 var bende acaba alsamıydım ya :( ipad1'i de satıcaktım 500 e falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 miyaw33 said: Wifi ve gps sorunu var primeda. Sorunlari cozemediler henuz. Simdi okuyorum bu haber ustune neler olmus diye de baya kafa karistirici yorumlar var. En son durumu anlatan bir kaynak var midir bildiginiz ? Donanimsal mi yazilimsal mi oldugu kesinlesti mi acep ? Bir de Honeycomb ile gelen cihazlar rahatlikla ICS'e gecebiliyor degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bazen geçiyorlar bazen geçmiyorlar. Araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Prime için diyorsan geçiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Evet evet prime icin diyorum. Alacaksam sabaha kadar karar verip ona gore istemem gerekiyor getirecek kisiden. Baya kararsiz kaldim su GPS + WiFi haberlerinden dolayi. Kullananlar vardi bu arada. Hic yasadilar mi bu sorunu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Xda'da kısaca bir baktım senin için. GPS kötü diyor herkes. Wifi ile ise farklı router ve wireless channellarla farklı sonuçlar almışlar. frmware meselesi gibi geldi bana. Çok kurcalamadım ama, buraya alalım seni: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yazilanlar baya baya ilginc be. Birisi GPS'i acinca Wi-Fi'in bariz daha iyi calistigindan bahsetmis, baska biri onaylamis. Cihazi ilk alanlar Wi-Fi network'lere baglanamamis fakat factory default'a donunce baglanamama problemi kalmamis. Alsam ugrasirim ben bunlarla da ya bahtima bende calismazsa korkusu sardi resmen. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yok artik Ali Sami http://www.mobiletechreview.com/ubbthreads/showflat.php?Number=42071 http://www.youtube.com/watch?v=vgx2Kpfi-Ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi tablette gps ne işine yarayacak diye sormadan duramıcam. hayır tamam bi özelliği var çalışsın isteyeceksin de, arabada desen artık herkesin built-in ya da sonradan ekleme navigasyon cihazı var, sokakta da elinde tabletle dolaşmazsın muhtemelen. telefon gibi ufak cihazda çok işlevsel olabiliyor ama tablet gps meh. kullanacağımız sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Olmazsa olmaz bir sey degil tabi ama varsa calissin abi. Kullanirim ustelik onu. Ordan oraya giderken sikca kullaniyorum mesela GPS'i ve telefonumun GPS'inden memnun degilim. Bir de navigasyon ozelligi guzel bir sey. Hani ozellikle otobusteyken sik sik telefonu kontrol etmek yerine kucagimdaki tabletin app'leri arasinda gecis yaparak kontrol etmek isime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 selamlar, ainol elf in kısmen ingilizce olması yüzünden alıp almama arasında gidip geliyordum ki polypad in şöyle bir ürünün buldum http://www.hepsiburada.com/Liste/polypad-c-5900-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761110&categoryId=29014004 teknik özellikleri hemen hemen aynı, fiyatı da öyle geldi bana ikisi de 300 tl ye geliyor ayrıca polypadin türkiyede bir distirbütörü olması da ayrıca artı olarak geliyor bir fikir alayım istiyorum acaba iyi midir bu ürün yoksa gö mü boyuyorlar elf e mi yöneleyim bilemedim imdak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Aynı görünüyorlar ama bu Çin işlerinde malzeme büüüyüüük fark yaratıyor. http://forum.donanimhaber.com/m_59429733/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ipad new aldım ben o yüzden en iyisi ipad new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Gecen ben de baktim iPad'e. Ekran falan sahane yalniz 720p video izlerkenki pil omru 2 saat 40 dk civarinda. Bununla birlikte ayni sure Transformer Prime + Dock ile 18 saat civarinda. Dock'suz hali de 12 saat kadar sanirim. said: Battery life tested under power saving mode, playing 720p video playback, Brightness:60nits, default volume with headphones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 eyw gerge şu donanım haberin konusunu takip edeceğim demek ki eheh bu bluetooth yok ya aletlerde, harici bt aparatı takıp kullanaibliyor muyuz bunlarda? var ı öyle bir bilgi? hani gidip 20 tl ye nano bt aparatı alsam işim görülür mü diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Cihazi takabilirsin de calisabilmesi icin cihaz ustundeki OS'un uygun driver'a sahip olmasi gerekli. OS Android ise ve boyle bir calisma var ise olur sanki. Hatta generic bluetooth gibi tanisa bile olur ama bir arastirmak lazim ne kadar zor oldugunu. Her update ile sac bas yolduracaksa luzum yok ugrasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 generic bt olarak tanır herhalde ya.. sene olmuş 2012 bir de bu aletlerde kalem olayını ve tepkime süresi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? ne kadar gecikme oluyor hatta mümkünse video fln çekip koyulursa tadından yenmek hazoır yapılmışı da olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bir de bu çıktı mobee s1200 http://www.hepsiburada.com/Liste/mobee-net-s1200-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761045&categoryId=29014004 bu da bir önceki sayfadaki poly pad ile aynı fiyata mobee nin işlemcisi A10 diyor (herhalde arm cortexdir) polypad de ise A8 işlemci var ramlerde ise mobee de 512 ram varken polypad de 1gb ram varmış diğer özelliklerin aynı olduğunu görüyorum aralarındaki işlemci farkı ve ram farkına göre aynı fiyatayken hangisi daha alınası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Spemall Ainol Novo 7 Tornado Bu nasıl sizce? Paladin yerine bunu almaya deger mi? Bir de Turkiyeye giriste problem yasar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 oha çok iyyimiş ya.. ama neden elf den daha ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Cozunurlugu ve islemcisi dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ama paladinden daha iyi gibi özellikleri fiyati ayni olmasina ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Zaten paladin'in uretimini durdurdular 1 ay once falan diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Hmm onu bilmiyordum ben. O zaman bunu paladin yerine sürdüler piyasaya. Benim amacım internet - anime izlemek ve bisiler okumak. Herhalde bunlari karsilar rahatca :) . Tek cozemedigim nokta nasıl satın alacagım daha dogrusu turkiyeye getirtebilecek miyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sundewich adamlarla iletişime geçmiş faturayı 20$ dan kestirip ürün özelliğine de "dijital çerçeve" yazdırmış o şekilde sorunsuz getirtmeyi başarmış 3-4 sayfa geride öyle yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar