Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Önerisi

kithnos_1

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

Wifi ve gps sorunu var primeda. Sorunlari cozemediler henuz.

Simdi okuyorum bu haber ustune neler olmus diye de baya kafa karistirici yorumlar var.

En son durumu anlatan bir kaynak var midir bildiginiz ? Donanimsal mi yazilimsal mi oldugu kesinlesti mi acep ?

Bir de Honeycomb ile gelen cihazlar rahatlikla ICS'e gecebiliyor degil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Xda'da kısaca bir baktım senin için. GPS kötü diyor herkes. Wifi ile ise farklı router ve wireless channellarla farklı sonuçlar almışlar. frmware meselesi gibi geldi bana.

Çok kurcalamadım ama, buraya alalım seni: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1411
Sosyal ağlarda paylaş

Yazilanlar baya baya ilginc be.

Birisi GPS'i acinca Wi-Fi'in bariz daha iyi calistigindan bahsetmis, baska biri onaylamis.

Cihazi ilk alanlar Wi-Fi network'lere baglanamamis fakat factory default'a donunce baglanamama problemi kalmamis.

Alsam ugrasirim ben bunlarla da ya bahtima bende calismazsa korkusu sardi resmen. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tablette gps ne işine yarayacak diye sormadan duramıcam. hayır tamam bi özelliği var çalışsın isteyeceksin de, arabada desen artık herkesin built-in ya da sonradan ekleme navigasyon cihazı var, sokakta da elinde tabletle dolaşmazsın muhtemelen. telefon gibi ufak cihazda çok işlevsel olabiliyor ama tablet gps meh. kullanacağımız sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmazsa olmaz bir sey degil tabi ama varsa calissin abi. Kullanirim ustelik onu. Ordan oraya giderken sikca kullaniyorum mesela GPS'i ve telefonumun GPS'inden memnun degilim.

Bir de navigasyon ozelligi guzel bir sey. Hani ozellikle otobusteyken sik sik telefonu kontrol etmek yerine kucagimdaki tabletin app'leri arasinda gecis yaparak kontrol etmek isime gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
selamlar,

ainol elf in kısmen ingilizce olması yüzünden alıp almama arasında gidip geliyordum ki polypad in şöyle bir ürünün buldum

http://www.hepsiburada.com/Liste/polypad-c-5900-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761110&categoryId=29014004

teknik özellikleri hemen hemen aynı, fiyatı da öyle geldi bana ikisi de 300 tl ye geliyor ayrıca polypadin türkiyede bir distirbütörü olması da ayrıca artı olarak geliyor

bir fikir alayım istiyorum acaba iyi midir bu ürün yoksa gö mü boyuyorlar

elf e mi yöneleyim bilemedim

imdak pls
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen ben de baktim iPad'e. Ekran falan sahane yalniz 720p video izlerkenki pil omru 2 saat 40 dk civarinda.

Bununla birlikte ayni sure Transformer Prime + Dock ile 18 saat civarinda. Dock'suz hali de 12 saat kadar sanirim.

said:
Battery life tested under power saving mode, playing 720p video playback, Brightness:60nits, default volume with headphones.
Sosyal ağlarda paylaş

Cihazi takabilirsin de calisabilmesi icin cihaz ustundeki OS'un uygun driver'a sahip olmasi gerekli. OS Android ise ve boyle bir calisma var ise olur sanki. Hatta generic bluetooth gibi tanisa bile olur ama bir arastirmak lazim ne kadar zor oldugunu.

Her update ile sac bas yolduracaksa luzum yok ugrasmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu çıktı

mobee s1200

http://www.hepsiburada.com/Liste/mobee-net-s1200-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761045&categoryId=29014004

bu da bir önceki sayfadaki poly pad ile aynı fiyata

mobee nin işlemcisi A10 diyor (herhalde arm cortexdir)
polypad de ise A8 işlemci var

ramlerde ise mobee de 512 ram varken polypad de 1gb ram varmış

diğer özelliklerin aynı olduğunu görüyorum

aralarındaki işlemci farkı ve ram farkına göre aynı fiyatayken hangisi daha alınası?
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm onu bilmiyordum ben. O zaman bunu paladin yerine sürdüler piyasaya. Benim amacım internet - anime izlemek ve bisiler okumak. Herhalde bunlari karsilar rahatca :) . Tek cozemedigim nokta nasıl satın alacagım daha dogrusu turkiyeye getirtebilecek miyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...