senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yok lan üşendiğimden yüklemedim tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ben de baya bir üşenmiştim Nexus S in ilk Stock Rom u varken . Sonra navigasyon falan TR'de kapalı olunca dayanamadım. 1-1.5 saat uğraştırıyor ama ilk yaparken. cyanogenmod kurmuştum. 4.0 ICS gelince Nexus S e , stock rom a döndüm şimdi. Süper bir ROM olmul , iOS baksın da işletim sistemi görsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Spemall ' dan Novo 7 sipariş geçenlerin akıbetini ve ürün hakkındaki yorumlarını merak ediyoruz . Cihazı alınca bilgilendirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kargo istanbula gelmiş, bakalım bugüne teslim ederler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Gümrük sorunu yaşanmamış yani ? Hangi firma ile geliyor ? Tracking falan yapıyorsu di mi netten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Gümrük daa belli değil, sadece İstanbul'a ulaştı diyor. Tracking için bir çin şirketinin linkini yollamışlar ama ben takip numarasını aramex'in sitesinde girdim, ordan da bakılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ses yok heralde henüz tabletten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ya valla bugün gittim Xperia S aldım, unuttum tableti :D Dün aramex'le görüşmüştüm, gümrüklerde yeni bir düzenlemeye gidilmiş, aksaklık varmış 2-3 haftadır. Belki 1 gün uzar dediler. Heralde gümrükte şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 gelince yaz yorumlarını beklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bana paladin geldi, suan sarjda cok kurcalamadim ama ekran cozunurlugu dusuk tabi Asus Transformer'dan sonra tetris gibi gozuktu alet gozume acikcasi :D Ama merak edenler vardi diye soyleyeyim aletin icinde 3g modem baglantisi icin gerekli driver ivir zivirlar var, listede huwei'nin bir cok modelini gordum. Onun disinda tam 100dolar vercegim bir alet gibi gozukuyor, avcuma guzel oturdu sagda solda seyahette alirim yanima diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 3g usb modem mi ? bu vınn falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Valla alette bir tek mini usb ve mini sdcard girisi gordum. Ama wireless connection settings 'te 3g modem icin bir bolum var ve supported drivers gibi adi olan bir listede de 10-15 tane modem var cogu huwei 3g usb dongle diye geciyor. Ama ben de 3g modem disconnected gozuktugunden cok da detayli kurcalayamadim. Foto da cektim ama simdi yoldayim, 3-5 saate upload ederim hedalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://www.istanbulbilisim.com.tr/prbt102-probook-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,29897.html bu aletin fiyat niye böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 O alatin fiyatı en fazla 500 olmalı. Hata vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi 0 fazla atmışlar heralde. Bu şekilde netten sipariş veren varsa , sosyoloji ve marketin araştırmalarına konu olmalı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Evet alet bugün elime ulaştı. Genel olarak memnun kaldım. Kutusu gayet güzel, İçinden priz şarj, usb kablo, hdmi kablo ve kulaklık çıktı. Ekran kaliteli bana göre yeterli. (1024*600 ) İşçiliği fiyatına göre iyi. 6/10 Isınma problemi yok, yani ısınıyor ama Ipad'de bu kadar ısınıyor. Batarya baya iyi, 3800mAH, kutusundan çıktığında %35lerdeydi, baya kurcaladım aleti ama pili bitiremedim. Hoparlörleri kötü. Kısa ne net. Yazılım Android 4.0.3 yüklü geliyor ama firmware çince. Menüden ingilizceye çevirsen dahi bir kısım çince kalıyor. Bölük pörçük oluyor. O baya can sıktı. Şöyle birşey buldum ; Elvish 0.2 http://www.slatedroid.com/topic/30541-new-elf-403v9-rom-mod-updated-312/ Offical firmware üzerinde oynamışlar. Güzel bir mod, çince öğeleri yoketmişler, 1-2 ince ayar çekmişler. Bunu yükledikten sonra alet kendine geliyor. Yani ucuz olduğundan çokta üzerinde düşünülecek birşey değil. Beklenti yüksek değilse iş görecek bir alet. Genel 6,50 / 10 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nasıl yav bi şekilde komple inglizce yapamıyor musun cok sacma yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kısmen ingilizce oluyor. Market, browser, youtube falan çince kalıyor ama şu yukarda verdiğim mod baya iyi, onu yükleyince çözülüyor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Announcement: Ainol Novo 7 Paladin will be soon out of production, with only about 5K units left in our factory. If you are a wholesaler selling this model, please contact your supplier regarding the final batch. Thank you :-) The announcement is from Ainol official facebook page:https://www.facebook.com/ainovo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Selam, Transformer Prime + Dock ile ilgili gorusleriniz nelerdir ? Epeydir kesiyorum uzaktan uzaktan ama iyisi kotusu nedir konusuna dalmadim hic. Deneyimlerinizi paylasirsaniz pek sahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Wifi ve gps sorunu var primeda. Sorunlari cozemediler henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 prime ölü doğdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Abi, pahalı bir ürüne yönelmeyi düşünüyorsan (yeni ürünü bekleyin demeye ne kadar karşı olduğumu biliyorsun ürün 2-3 hafta içinde kesin gelmeyecekse, ilk kez burada bu tavıra bürüneceğim ama, daha bir düşün bu nedenle :) ) Google çok yakın zamanda tablet çıkaracak. Her yerde dolaşıyor dedikodusu. Ucuz olacak ama şu an piyasa bulunan tabletlerden de hızlı. Asus ile yapıyorlardı en son. Nexus Tablet gibi bir şey. 7" olacak, Tegra 3 olacak, 200$ civarı olacak. Eğer 10" istiyorum diyorsan bekleme ama =) Hemen lazım diyorsan bu konuştuğumuz ucuz tabletlerle 2 ay idare edip, sonra Google'a yönelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Nexus tablet daha söylenti ya ben de okumuştum ne zaman çıkar ki? Bence bu yaza çıkmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mayıs diyorlardı en son. Söylenti olmaktan çıktı artık iyice. Ainol Elf alacağım ama ben, işimi görür o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar