Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Önerisi

kithnos_1

Öne çıkan mesajlar

Bana bir tablet önerisi yapabilir misiniz ?
- GSM voice comm. desteği olmalı , telefon olarak kullanılmalı
- 3 gün civarı min batarya dayanmanlı
- ICS 4.0 desteği artı olur
- Min 7 inch ekran , 10 inch artı olur.

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 inch sanki uyuyor gibi çıkmasını beklersem ? 7.0 " versiyonu da var.

Başka alternatifleri de alayım sizden varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer hemen almayacaksan Asus Memo 370t, onu bekliyorum ben de.

Hemen alacağım, çok da param var diyorsan: Samsung Galaxy Tab 7.7

Tablet olsun; internete gireceğim, kitap okuyacağım, film izleyeceğim sadece diyorsan: NOVO7 Paladin. Sahibinden'de 300TL altına bulunuyor bu, bunu da alabilirim diyorum ben Asus'u beklemektense. Çizgiroman okuyup film izlemez için sadece, biraz da internet.

Şu anda piyasada iyi ve ucuz birşey yok bence. ICS yeni çıktı, yeni yeni oturmaya başladı bence Android tablet işi. Bir yıl önce seneye oturmaya başlar diyoduk işte, ICS ve getirdikleriyle o aşamaya geliyoruz bu yıl bence. Şu Asus özellikle epey iyi. NOVO7 de çok şey beklemezsen epey iyi; geçen sene ondan 2 kat pahalı tabletler ondan iki kat yavaş çalışıyordu, HD oynatamıyordu.

Gidip ucuz ve iyi performanslı birşey istiyorum diyorsan unut, bekleyeceksin Asus'unki gibi modelleri, ya da bu dediklerimi alacaksın. NOVO7 ile 600$ üzeri Android tabletler arasındakileri alma derim ben. Yakın zamanda daha ucuza çok daha iyi tabletler çıkacak, onların da aşırı depracated durumu olacak gibi geliyor bana.

Apple al ya da, hep iyi o. Apple sistemi bana uymaz diyorsan benim gibi bilmem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi iki hafta önce Vodafone Tablet aldım , telefon özelliğinin şart olduğnu fark ettim ama benim için. VoIP falan bize göre değil, daha jelatini üstündeyken satıyorum açıkçası.

2. bir telefon da şart olucak bana (şu an Nexus S var) , almışken tablet/phone tarzı birşey alayım diyorum işte.
Samsung Tab 7.0 arkadaşımda var , 700-800 TL verip , 2. el alıp bir de 2.5 yaşında birşey almak mantıklı gelmedi valla.

Bu Asus Gsm arama yapabilecek mi ? Samsung dışında pek o tarz çıakran yok galiba?
Anlamıyorum bu kadar güzel aletler , koysana telefon özelliği.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

80 dolar alet bulmuşsun, HDMI yok diyorsun. Quad-core da değil, çok başarısız =)

ilk başta dizileri bunan tv ye bağlayıp izlerim dedim sonra "manyak mısın evde izleyeceksen bilgisayardan bağlarsın" dedim sonra da kamera yok bunda diye düşünürken "ulan ne oalcak cep telefonuyla çeker bluettothdan atarsın" dedim sonra bakım o da yok "allahtan sd kart yuvası var oradan atarım diye düşündüm, olmadı usb kablosu var

300 tl iyiymiş bu fiyata ya, android tabanlı rpg fln da oynatır bu

alacağım sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
BabacumMostors said:

GERGE said:

80 dolar alet bulmuşsun, HDMI yok diyorsun. Quad-core da değil, çok başarısız =)

ilk başta dizileri bunan tv ye bağlayıp izlerim dedim sonra "manyak mısın evde izleyeceksen bilgisayardan bağlarsın" dedim sonra da kamera yok bunda diye düşünürken "ulan ne oalcak cep telefonuyla çeker bluettothdan atarsın" dedim sonra bakım o da yok "allahtan sd kart yuvası var oradan atarım diye düşündüm, olmadı usb kablosu var

alacağım sanırsam

Aha abi: http://www.ainovo.com/features.html

10 dolar daha pahalı, hdmi var, önünde kamera var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ipad 3 ' te GSM call var mı ki ? Kesin yoktur , olsa da almam da zaten. Yarısı yenmiş elmayla işimizi olmaz :)
Edit: Şu novo'yu netten aldım 100$ falan diyenler , TR'de oturmuyor mu ? Oturuyorsa o mal gümrükten nasıl geçecek ? Elektronik zamazingoları geçirmiyorlar fiyata bakmaksızın ?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

BabacumMostors said:

GERGE said:

alacağım sanırsam

Aha abi: http://www.ainovo.com/features.html

10 dolar daha pahalı, hdmi var, önünde kamera var.

hacı be... 5 dolar daha vereyim bluetooth olsun he
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Paladin: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/219-ainol-novo-7-paladin-tablet-pc-bilgisayar-android-40.html

Advanced II: http://www.tabletburada.com/ainol-novo/226-ainol-novo-7-advanced-ii-tablet-bilgisayar.html

http://www.youtube.com/watch?v=Ilxwm8p1oXU

Cidden alınası görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...