Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedim Şener ve Ahmet Şık tahliye edildi.


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

mahmud_mahmudov said:

Throine nerde? Bunu görse "Duygu sömürüsü için yapıyor" derdi.

ben neden summon oldum şimdi? :D

topikte tek bir postum bile yok. seninle daha önce böyle bir konuyu tartıştığımı da hatırlamıyorum.

ahaha abi.. kimin feykiysen cidden başarısızsın, feyk değilsen de başarısızsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Can Dündar'ın Madımak yazısında nedim şener, ahmet şık'tan bahsetmesi üzerine yediği ayar. sdfg

http://www.stargazete.com/yazar/ahmet-kekec/boyle-kindar-yazi-gormedim-haber-434817.htm

edit: harbiden kimse sorgulamamış o dönemin içişleri bakanı, başbakanı ne yapıyordu diye?

olay anında Aziz Nesin'in erdal inönü'yü telefonla arayıp yardım istemesine rağmen göstericileri durdurmak için neden kılını kıpırdatmadılar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas Katliamı 2 Temmuz 1993 tarihinde gerçekleşmiş bi olay. Daha dönemin başbakanını, iç işleri bakanını bilmeyen Ahmet Kekeç kimlere ayar verecek?

Aziz Nesin ile İsmet İnönü arasında konuşma geçtiyse buna cevap verebilme ihtimali olan en yakın kişiler Aziz Nesin'in oğulları. Ahmet Kekeç'in bugüne kadar yazdığı tek bi tutarlı yazı yokken, en basit kaynakları araştırma için kullanmaya yeltenmezken ayar vermeye çalışmayı bıraksın asli mesleğini adam gibi yapabiliyorsa yapsın.

Ha hesap sormak istiyorsa önce halen yaşayan Şevket Kazan'dan hesap sorsun. Sivas sanıklarının avukatlığını yapmış, devamlı aydınlık için 1dk karanlık eylemi yapıldığı sıralarda "mum söndü oynuyorlar" diyebilmiş bir adamdan hesap sormak daha akıl karı bir iş. Ama büzük ister. hah işte o Ahmet Kekeç'te hiç olmamıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne diye hesap soracaksın?

sırf mesleğini yasal olarak icra etti diye mi?

avukatlık mesleğini icra etti diye idam edersin herhalde sana kalsa?

doktorunu "sen doktorsun tabi dayak yiyeceksin" diye döven milletten bunu beklerim ben. bu zihniyetle aramızda uçurum var diyorsunuz ama aynı kafa.. lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir ülkenin adalet bakanı katliam sanıklarının avukatlığını yapmışsa, zihniyet olarak aynı yerden geliyorlarsa, tabanları aynıysa bu utanılacak birşeydir. hayır avukatlık yaptığından dolayı cezalandırılması gerekmez ama vicdanen halkın hesap sorabilmesi gerekir.

Birşeyin yasal olması, kanunlara nizamlara uygun olması o şeyin etik olduğu, vicdani olduğu anlamına gelmez. Ayrıca burada "1" kişiden bahsetmiyoruz. Tüm sanıkların avukatları milli görüşün içinden çıkmış, milli görüş bünyesinde milletvekilliği, bürokratlık yapmış, katliamın başını çekenler aynı grubun belediye başkanı, ilçe başkanı, il başkanıyken geçiniz bu "yasal" ayaklarını. Kendiniz bile inanmıyorsunuz dediklerinize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...