hakliyim Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sırada aziz yıldırım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Seele said: cetoritto said: Bunlar serbest kaldı ya,içeridekiler bir 10 yıl daha çıkamazlar şimdi. cikmamasi gereken adamlar var zaten yazdirma simdi bana. Vayyy!!!Mekanda Ergenekon savcısı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 cetoritto çetin abi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 adam neler anlatıyor yaaa off gözlerim doldu haa kimseyi düşürmesin ceza evine kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yahudi soykırımını anımsattı bana gaz odaları eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sener-silivri-gunlerini-aglayarak-anlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Throine nerde? Bunu görse "Duygu sömürüsü için yapıyor" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 mahmud_mahmudov said: Throine nerde? Bunu görse "Duygu sömürüsü için yapıyor" derdi. ben neden summon oldum şimdi? :D topikte tek bir postum bile yok. seninle daha önce böyle bir konuyu tartıştığımı da hatırlamıyorum. ahaha abi.. kimin feykiysen cidden başarısızsın, feyk değilsen de başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 vay be adam ne işkence çekmiş,tırnaklarını sökmüşler heralde,tırnaksız gözüküyor gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yoruma gel ahaha saplashaman boğazın 9 boğumu vardır. evliyalardan alimlerden alıntı yapmayı seviyorsun ya. işine gelenleri değil, hepsini öğren. napolyonn'u mumla arıyoruz, en azından garbage tadında yorumlar yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Nazlı Ilıcak'ın paticik şubesi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashaman said: vay be adam ne işkence çekmiş,tırnaklarını sökmüşler heralde,tırnaksız gözüküyor gibime geldi ulan adam suçsuz içerde bir buçuk yıl yattı şu dediğin lafmı odun kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashaman said: vay be adam ne işkence çekmiş,tırnaklarını sökmüşler heralde,tırnaksız gözüküyor gibime geldi beyin kıvrımlarına sağlık bu fikirlerinle bizi aydınlattığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bir insan tutuklandıysa suçludur. serbest bırakıldıysa derin devletle ilişkisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Gazetecileri salmalar, sonra şöyle merhamet dolu açıklamalar falan. Zat-ı şahaneleri gidici galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bi ton adam hala icerde 2 kisi cıkınca demokrasi mi kazandı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Can Dündar'ın Madımak yazısında nedim şener, ahmet şık'tan bahsetmesi üzerine yediği ayar. sdfg http://www.stargazete.com/yazar/ahmet-kekec/boyle-kindar-yazi-gormedim-haber-434817.htm edit: harbiden kimse sorgulamamış o dönemin içişleri bakanı, başbakanı ne yapıyordu diye? olay anında Aziz Nesin'in erdal inönü'yü telefonla arayıp yardım istemesine rağmen göstericileri durdurmak için neden kılını kıpırdatmadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Sivas Katliamı 2 Temmuz 1993 tarihinde gerçekleşmiş bi olay. Daha dönemin başbakanını, iç işleri bakanını bilmeyen Ahmet Kekeç kimlere ayar verecek? Aziz Nesin ile İsmet İnönü arasında konuşma geçtiyse buna cevap verebilme ihtimali olan en yakın kişiler Aziz Nesin'in oğulları. Ahmet Kekeç'in bugüne kadar yazdığı tek bi tutarlı yazı yokken, en basit kaynakları araştırma için kullanmaya yeltenmezken ayar vermeye çalışmayı bıraksın asli mesleğini adam gibi yapabiliyorsa yapsın. Ha hesap sormak istiyorsa önce halen yaşayan Şevket Kazan'dan hesap sorsun. Sivas sanıklarının avukatlığını yapmış, devamlı aydınlık için 1dk karanlık eylemi yapıldığı sıralarda "mum söndü oynuyorlar" diyebilmiş bir adamdan hesap sormak daha akıl karı bir iş. Ama büzük ister. hah işte o Ahmet Kekeç'te hiç olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ne diye hesap soracaksın? sırf mesleğini yasal olarak icra etti diye mi? avukatlık mesleğini icra etti diye idam edersin herhalde sana kalsa? doktorunu "sen doktorsun tabi dayak yiyeceksin" diye döven milletten bunu beklerim ben. bu zihniyetle aramızda uçurum var diyorsunuz ama aynı kafa.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bir ülkenin adalet bakanı katliam sanıklarının avukatlığını yapmışsa, zihniyet olarak aynı yerden geliyorlarsa, tabanları aynıysa bu utanılacak birşeydir. hayır avukatlık yaptığından dolayı cezalandırılması gerekmez ama vicdanen halkın hesap sorabilmesi gerekir. Birşeyin yasal olması, kanunlara nizamlara uygun olması o şeyin etik olduğu, vicdani olduğu anlamına gelmez. Ayrıca burada "1" kişiden bahsetmiyoruz. Tüm sanıkların avukatları milli görüşün içinden çıkmış, milli görüş bünyesinde milletvekilliği, bürokratlık yapmış, katliamın başını çekenler aynı grubun belediye başkanı, ilçe başkanı, il başkanıyken geçiniz bu "yasal" ayaklarını. Kendiniz bile inanmıyorsunuz dediklerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Şu videodaki şiiri kulağınızı vererek, sözlerini DİKKATLİCE dinleyerek izleyin. Türkiye'nin 50 yılda değişmeyen gerçeğini görürsünüz http://www.youtube.com/watch?v=0Mq9Ri8CjMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar