Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uludağda kiralık ev

Kalten

Öne çıkan mesajlar

Benim sehir dısından 4-5 arkadas uludag da kiralık ev bul 4 gün filan takılalım hep beraber diye tutturdular ama var mı böyle hizmet veren yerler bilmiyorum.Müsait bir günümde dag yoluna çıkıp bakacagım ama belki burda bilen/gören hatta yapan olmustur diye sansımı deneyeyim dedim.

Nette aradım hep salak saçma siteler çıkıyor muhtemelen çogu dolandırıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

biz geçen sene sarıalandaki baraka ve evleri sorduk evler sezonluk kiralanıyor fiyatları yüksek haliyle , barakalarda tuvalet yoktu max 4 kişilikti birde yanlış hatırlamıyorsam.Bunlarda devletin diye il orman müdürlüğüyle görüştürmüşlerdi :D Tabi bu havalarda oradaki evler nası olur bilmem ama baraka işi yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

biz geçen sene sarıalandaki baraka ve evleri sorduk evler sezonluk kiralanıyor fiyatları yüksek haliyle , barakalarda tuvalet yoktu max 4 kişilikti birde yanlış hatırlamıyorsam.Bunlarda devletin diye il orman müdürlüğüyle görüştürmüşlerdi :D Tabi bu havalarda oradaki evler nası olur bilmem ama baraka işi yalan.

Sarı alan milli park sınırları içinde zaten okadar yukarda olmasına gerek yok araba var çıkmak istersek kendimiz çıkarız daha sonra oralarda ev olmaz zaten.

Çocuklar sehirdısında uni okuyorlar kız arakdasları tutturmus 2 sininde bursadaki arkadaslarını tanımak istiyoruz vs diye amaç sabahlara kadar mokokodan ziyade mangal basında kendi içkimiz yemegimiz vs ile güzel zaman geçirmek ona uygun bir yer arıyoruz.Yoksa full erkek olsak çadır madır bi sekil idare ederdik :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...