Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçtaki yaratık..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
Kenderleme, 02 Şubat 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
bu eleman başka bi resimde de aynı pozda duruyodu tam olarak. default olarak böyle mi çıkıyo bu cinler? bi de etten kemikten bişeyse o pozisyonda o dalların üstünde duramaz. ayrıca dal da eğilir. ama tırstırıcı olmuş o doğru

Ne oldugunu çok biliyosun ya belki agırlıgı 1 kiloyu geçmio. sanki hepsi random insan gibi agır olcak. pf[signature][hline][b]Liv Tyler
Sosyal ağlarda paylaş

foyasını gayet güzel ortaya çıkarmışlar gerçekten
çıkaranları tebrik ediyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 03 Şubat 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
said:
Black1ce, 03 February 2004 03:38 tarihinde demiş ki:
ağaç çarpıyomuş Ağaçtaki yaratık..

hiiaaa ulan yeni farkettim
*!yorgana kafasını sokar*

uh abi tırstım shımdı bak gece saat bir agach magach var buralarda :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah habit forumu tam okursan bunun fotomontaj olduğu, bu cinin aslının maket olduğunu anlarsın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

o ne ya mükemmel :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım da zetn o seyin gerçek olma ihtimali gibi birşeyde düşünmedim[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı cin olmasın bunlar?
gaztenin teki bilmemkaç ay arayıp bulduydu bunu. hatta bacağından tutup resmini çektiydi falan...
yok hocam fotomontaj bu kolpa cin bu gerçek değil:) taocunun biri yapıştırmış oraya sarmaşık falan dolamış gerçekçi olsun diye:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

heffer topiği okusan görcen aynı cin olduğunu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...