Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Gerçekten çok korkunç bişey(mi acaba) ? Ağaçtakinin ne oldugu bilinmiyor hiçbir şekilde resimle oynanmadıgına dağir yeminler edilmiş.. Açıklama : Peruda bir grup arkadas kendilerini kücük bir kamp toplantisina hazirlamadan once bu fotografi cektiler , ama fotografin sag kosesindeki agacin uzerine oturmus cin yada cisme iyi bakin.. [signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture]Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.[Bu mesaj Black1ce tarafından 03 February 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 O ne bea? Kolları,bacakları,suratı war.? Tövbe tövbe. :)[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ben golluma benzettim ik gördüğümde :D[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 [hline]Blackice a.k.a [url=http://www.avaturk.net/forum/firiona.php?id=28][Vulture]]iki kere çekmişim :D[signature][hline]Blackice a.k.a [url=http://www.avaturk.net/forum/firiona.php?id=28][Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. [Bu mesaj Black1ce tarafından 03 February 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 tepemde öle bişi olmasını isterdim çok şirinnnnnnn[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bunları bilerek mi yapıolar ne anlamadım aynı yaratık geçenlerde mağarada da çıkmıştı. aynısı yannız hehe. ya biri bilerek yapıo bunu yada başka bi boyutu war olayın artık :p kameradan kaçamıolar sanırım ehhe.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 abiiiiii korkunc walla aman allahim ! bismillah bismillah! nası uyicam bu gece, vardiyaya kalcaz belli[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 her resimde ayni pozdalar haha[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 aaaa ben bunu tanıyorum bi k3nki kalp krizinden götürüp bide taş arasında poz veren değilmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 krockunc!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kedidir kedi.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 tamam tamam uzatmaya gerek yok :D ağaçtaki yaratıgı nerden bulduklarını şu adresten bulabilirsiniz.. http://otoerol.sitemynet.com/cinler.htm ne korktunuz bee..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bu eleman başka bi resimde de aynı pozda duruyodu tam olarak. default olarak böyle mi çıkıyo bu cinler? bi de etten kemikten bişeyse o pozisyonda o dalların üstünde duramaz. ayrıca dal da eğilir. ama tırstırıcı olmuş o doğru[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bu tür yaratıklardan sakınmak maksadıyle kripton cinsavar setini tercih etmelisiniz, satın almak için tıklayınız. neymiş? kripton sıkacakmışız, kaçıp photoshop for dummies ilmihal edecekmiş ağaçtaki cinimiz. (/dom)[signature][hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Black1ce, 03 February 2004 02:58 tarihinde demiş ki: tamam tamam uzatmaya gerek yok :D ağaçtaki yaratıgı nerden bulduklarını şu adresten bulabilirsiniz.. http://otoerol.sitemynet.com/cinler.htm ne korktunuz bee.. verdim işte adresi gerçeği orda mağarada çıkmış.. gerçi bu da krokunç ama.. :D[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 insan uğraşır da o kolu keser editler falan di mi, tıpatıp aynı şekilde koymuşlar ya...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yinede hoş olmuş ama :D[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 gollum[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: BonePART, 03 February 2004 02:53 tarihinde demiş ki: lalala gece gece koymayın sunnarı korkuyorum iste cin yoktur diyennere sahit olsun cin vardır ehue bone bi resim gordun hemen cin meselesini açıga cıakrdın :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Uyarı : Son zamanlarda aldığımız maillerde bu site ziyaretinden sonra ilginç olaylar yaşadıklarını söyleyen ziyaretçilerimiz : bu sitede gördüğünüz resimler sizde pisikolojik depresyon yaratabilir.Bu sebebden dolayı ortaya çıkacak rahatsızlıktan sorumlu olmadığımızı belirtmek isteriz ABİ ÇOK KÖTÜ OLDUM YA.. bu yazıyı okudum offf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Kaliforniya'da bi toys'r us mağazasında fotoğrafa yakalanan bir hayalet.. http://www.ghostresearch.org/ghostpics/toys_r_us.html[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ulam gece gece gtüm uçukladı peah[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Utanın be utanın erkek olacaksınız bi de ulen evde yanlızım annemler yemeğe gitti yinede korkmuyom utanın bea![signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 resim değil yazı korkutuyor adamı o kuzu bana baktı sanki ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben bi yandan necromancy kasıyorum belki de o rahatlatıyodur beni sizde kasın rahatlarsınız belki =))[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar