Konn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Arkadaslar konudan anlasilacagi uzere kaliteli bir montaj yazilimi ariyorum. Kapamli oldugu kadar kullanisli olmasi da tercihimdir. Internet uzerinde bakindim ama dogrudan tavsiye almayi, kullananlardan tecrubelerini duymayi isterim. Ha bir de tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 premier? adobe ve kullanıcı dostu işte :) ben baya uzun süre avid kullandım. baya kolay arayüze sahipti ama premieri edinmek daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 premiere + after effects double dragon direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hiç bilmeyen için ae biraz zor gelir. kurguyu öğrenmeden de efektlere girmek ne kadar doğru bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bu konuda yeterli tecrüben yoksa Edius kullanmaya başla. Hızlı, basit ve kullanışlı. Adamı yormaz, premiere hantal biraz. Hiç bilmeyen birisi A.E ye bulaşmasın zaten. Ayrıyeten montajla yakın bir ilişkisi yok A.E nin. Tamamen farklı bir kulvarın programı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 herhalde edius'a alışamayıp, kullanmayı beceremeyen benim bir tek. final cut, avid, premier, vegas hepsini kullandım da şu edius'u anlayamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 En basit arayüz ediusda. Ben pro olarak kullanmak durumundayım, haftada 3 proğram montajlıyorum, denemediğim kalmadı kesinlikle en hızlı ve kullanışlısı Edius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 doğrudur. Zaten hızlı diye kullanıyor herkes ama işte bana arapça gibi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi edius okulda kurgu pclerinde birinde var az bir kurcalayım dedim pek bir halt yapamadım premiere daha rahat gibi ama ikisini de sallayıp final cut a dalmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Aslında basit yahu, biraz alışmak gerekiyor. Sonra diğerleri acayip hantal geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Flameoffear said: Bu konuda yeterli tecrüben yoksa Edius kullanmaya başla. Hızlı, basit ve kullanışlı. Adamı yormaz, premiere hantal biraz. Hiç bilmeyen birisi A.E ye bulaşmasın zaten. Ayrıyeten montajla yakın bir ilişkisi yok A.E nin. Tamamen farklı bir kulvarın programı kendisi. tamamen farklı kulvar değil aslında da montaj programı da değil tabi. ama ben sürekli bu ikisiyle beraber çalışırım. kurgu yaparken görüntünün biyerinde çapak vardır bişey vardır, düzeltmek için after effectse atarım mask tool premiere'de olmadığı için, sonra düzeltip tekrar premiere'e atarım falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 cevaplar icin tesekkur ederim, 17 gun sonra gelen ilk mesaja kadar zaten Adobe Premiere ile yola koyuldum. Arayuzunude kullanisli buldum acikcasi. Tesekkur ederim tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar