Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem tavsiyesi(Sc2 ve diablo3 için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu oynamak resmen eziyet oluyor o yüzden sistemimi yenilemeyi düşünüyorum.4x4 lerde max da 1440*900 çözünürlükte yüksek detaylarda kasmayacak bir sistem önerebilir misiniz?

Sadece kasa,bütçe kdv dahil 1500 TL
Mesaj tarihi:
Lowda oynadıgın sürece en kötü pc ile kasmadan oynayabilirsin. Ultrada'da kasmadan oynamak istiyorsan kendi sistemimi önerebilirim sana yaklaşık 1500 tl civarında bir sistem ben kasmadan oynuyorum ultrada şu an.

işlemci i5 750 2.9 ghz turbo boost ile
ekran kartı HIS HD 5770 (kendim overclok ettim)
4 gb kingston ram 1333 mhz
Anakart Foxconn H55MXV
Psu 450 watt Xsilence (yeterli oluyor )
1 TB hd

Burada tek tavsiyem bütçen uygunsa ekran kartını gtx 560 Ti alman şu an piyasadaki fiyat-performans bakımından en iyi kart ama bu ekran kartı ilede çok rahat ultrada oynarsın o.c yaptıgın surece.

Not : Vatanda 2 gündür %25 indirim vardı eğer bitmediyse ordan almanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
blizzard oyunları CPU canavarı, 2.9ghz falan kesmez kesinlikle. 4v4lerde late game kasmayacak(gene de fps düşecektir baya) istiyorsan sandy bridge(2500k gibi) alıp 4.0ghz+ civarlarına OC yapacaksın.
Mesaj tarihi:
Blizzard'ın kilit noktası shadowları düşürmek. Shadow ultradayken en üst sistemler bile bazen kasıyor. Onun dışında uçuk sistemlere pek gerek olmuyor.
Yukarıda söylendiği gibi Vatan indirimi fln bekle. 2-3 haftada bir yapıyorlar zaten. Güzel bir kasa toparlarsın.
Donanım bölümünde tavsiyelere bak sticky başlıkta.
Mesaj tarihi:
cevaplar için teşekkürler ama sistem tavsiyesi sadece 1 tane var :)
en azından 4*4 200max da kasmadan oynayabiliyorsanız,kendi sisteminizi yazın
Mesaj tarihi:
yok hayır 4x4kişi populasyonlar 200 de anlamında yani oyunun bence en kastığı ve yüklü olması gereken durumu için demek istedim. Birde arkadaşlar 7850 denmiş de toplam bütçeye bakınca o hayal ürünü
kafamda şu tip bişey var
Fx6100 işlemci,8gb ram,gtx560 yada olabilirse gtx 560ti,diğer bileşenler standart anakart kasa falan
Mesaj tarihi:
Cuce said:

phenım II x6
8gb ram 6800 ile 2v2 200 200 full oynuyorum ben. 4v4 oynamadım hiç

yalan söylüyo ben bile biliyorum pati ekibiyle 4v4 oyunlar oynadını

seni kandırmasına izin verme
Mesaj tarihi:
2500K
min 4GB RAM
ortalama HD6850 gtx560ti ekran kartı
diğer bileşenler pek önemli değil. HDD'yi 2 tane alıp, Raid de yapabilirsiniz.

Önemli olan ful detayda oynamak değil, kararlı ve stabil bir şekilde oynamaktır.
Mesaj tarihi:
ucuzdan i5-2500 satim :P stream yapcam yapamıyorum iyi :D i7'e geçcem hem sen kazan, hem streamlerim sayesinde tüm protoss camiası kazansın :D

+8gb ram'den şaşma
Mesaj tarihi:
bütçem belli aslında i5 2500 k lı bir sistem kurarsam,ekran kartına param kalmıyor,sleep ve spartacus normalde en kalabalık kasmadan oynadığınız çözünürlükle sistemlerinizi yazar mısınız?
Mesaj tarihi:
Ben sistemim daha üstlerini kaldırabilecek olmasına rağmen oyun daha anlaşılır olsun diye çoğu grafik ayarını düşükte tutuyorum o yüzden ultrada ya da high'da büyük savaşlarda kasar mı bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Anladım arkadaşlar,peki bileşenlerinizi yazar mısınız,birde sessiz olması lazım,Fx işlemciyi hem sessiz hemde fiyatı uygun diye yazmıştım
Mesaj tarihi:
i5 2500
8gb kingston hyperx
radeon hd4870 (512 mb)

ekran kartım baya oldschool ama gayet iyi hala (başka oyun oynamıyorum pek ondan diğer oyunlar hakkında bilgim yok sc2 gayet iyi)
Mesaj tarihi:
evt ya hakikaten ekran kartlarınız beklediğim kadar üst değil gerçi 5570 baya iyi bir kart
bu arada sleep i5 2500k yı kaça bırakıcan?bir düşüneyim en azından
  • Yeni Oluştur...