BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konn said: o zaman ben messi yazdiriyim gelmeden, ne desek bos hocam ya sana sen da silva'sın diye sana 50 kere söyledim. tipinde benziyor, oyun tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 BabacumMostors said: http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/wakabayashi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Hocam bi kere Silva ile kiyasladiginda ben bicok yonden daha iyiyim. Onun disinda popom da daha buyuk Silva'dan. Ek olarak, tip demissin, ah keske Silva'ya benzese tipim dicem yani. Boyle sirin kizlar hayran gonuller ayran falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konn said: Bu arada Kenshin ve Tolga icin yaziyorum, Shanghai Shenhua formasi 269 RMB, kur degerini ortalama 1/3 olarak hesaplayabilirsiniz. Asagi yukari 70 TL ediyor, forma Nike. Nike icin beden verin ona gore alayim formalarinizi. ulan yanlis hesaplamisim 90tl ediyor ama komisyon falan koyuyo bankalar burda dogal olarak. Size 110 a patlar panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 adam ticarete döktü. kadın isteyebiliyo muyuz portatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sisme kadina gerek yok bi kere, burda o fiyata gercegi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sisme demedim. portatif dedim. katlanbilen. şekle giren anlamında fdhlfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben de neremle okuyosam hakkaten ya pafgjoafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 titremeye başladım topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 recokongo in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Khelben said: titremeye başladım topicte. hasta misin olm yoksa ac misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 açıktayım ilhan ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben de gelsem mi acaba, gerçi çok hamlaştım. hamlaşmayan halim de çok farklı sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 cavanagh said: olm ona göre aldır bileti gece geç uç bi maça da gel lan sdf akşam 20:25 e bilet alındığındna bu ga-hafta ve gelecek hafta şimdiden pas kısmet 1 nisana şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Esh said: ben de gelsem mi acaba, gerçi çok hamlaştım. hamlaşmayan halim de çok farklı sanki =P gel gel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Zaten şimdiye kadar neden gelmedin anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ot bok püsür ya :/ bir yandan da evlilik hazırlıkları var organizasyon firmasıdır şudur budur hep hafta sonuna kalıyor iş yüzünden e hatuna da zaman ayırmak lazım aileye azman ayırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Hadi geliyim o zaman , adam cikmiyo gibi zaten baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 BiTcH_oFBaT said: Bu adam kaleye geçiyorsa herkes kaleye geçecek. nokta! geliyomusun bu hafta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 cava fizban tolga sertac baki hill dracos scheriff kermit larry recokongo esh cankut cankut+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 görkem'in karşısına bi kaleci pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 gec olmadıysa ben de gelirim abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 cava fizban tolga sertac hill dracos scheriff kermit larry recokongo esh cankut fizban+1 screwy patpoker umut şimdilik böle, 16 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Isim yok erken geliyorum, cadde bostanci tarafindan yogun gozukuyo , bilgilrndireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar