cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 18 Mart 2012 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 9TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tolga-sertac-baki-hill-dracos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Chang Lian Yuan, Wang Zhong Wu, Huan Pan Yu ve Chun Qian Zhu in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 varım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Hadi şöyle kaliteli güzel maç yapalım ya. Kaleci işini garantiye alalım çok dengesiz oluyor tek tarafta kaleci olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Iyi defans olsa, orta saha top cevirse kaleciye cok gerek kalmaz bence. Bok atma simdi ona buna. nhgvjkbl; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konn said: Iyi defans olsa, orta saha top cevirse kaleciye cok gerek kalmaz bence. Bok atma simdi ona buna. nhgvjkbl; Karşı takımda pazarligi'nin en iyisi seçilmiş bi kaleci vardı ilhan gol atamadık adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bu adam kaleye geçiyorsa herkes kaleye geçecek. nokta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yani rakip 2 kisi olsa yine yenemezdik mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İnanma İlhan adamın üstüne vurdular her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gerçi kalede wakabayashi nin olması bile 9 farkı açıklamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yani global futbol anlayisi diye bisey var, atamiyorsan hemen adapte olcaksin. Mesela 10 dakika gecti adam ucuyo atliyo zipliyo, bir nevi wakabayashi oluyor adam; o zaman hemen diceksin, ulan bizim gol atacagimiz yok bari yemeyek, yetoyuz falan diyip baska taktige geciceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 wakabayashi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 no goment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Formamda yazıyor. tescilledim. Hoş 1 sökülmek üzere ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 o zaman ben messi yazdiriyim gelmeden, ne desek bos hocam ya sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 In. Ne zaman dönüyosun ilhan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/wakabayashi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ildeniz geliyosun olarak kabul ediyoruz bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 pazar akşamına uçuyorum da henüz biletleri almadılar ona göre kesinleşecek eheh 10 gün 8 il, 7 bölge 2 il temsilciliği CEHENNEM EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 olm ona göre aldır bileti gece geç uç bi maça da gel lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi geleceğim de her niyet ettiğimde ot çıkıyor bok çıkıyor, sıçacam şarap çanaklarına o olacak tilililliili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 al misal şu saatte ofisteyim daha, 15 dakika önce çıkacaktım sözde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 LaRRy said: In. Ne zaman dönüyosun ilhan ? Haziranda ot bok cikmazsa ordayim Ildeniz stayla. ___ Bu arada Kenshin ve Tolga icin yaziyorum, Shanghai Shenhua formasi 269 RMB, kur degerini ortalama 1/3 olarak hesaplayabilirsiniz. Asagi yukari 70 TL ediyor, forma Nike. Nike icin beden verin ona gore alayim formalarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar