Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana İnternet Tarifesi Önerin Lütfen


Esau

Öne çıkan mesajlar

Yakında ailecek taşınacağız. Normalde smile adsl kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat yeni taşındığım evde dsmart kullanamayacağım.

Şu an dsmart'la beraber smile adsl'e sahibim. İkiside 73 TL ye geliyor. 16Mbit, sınırsız internete göre gayet bu tarife hesaplı gözüküyordu. Aslında 25 GB indirme kotasına ulaşınca hız düşer diyordu, fakat bugüne kadar hiç böyle bir şey olmadı. Nasıl olmadı, onu da bilmiyorum. :)
Neyse, işte artık sadece internet almam gerekiyor ve bana uygun bir tarife lazım. En azından 8mbit hız ve 40 GB lık bir kotaya ihtiyaç duyuyorum. Bahsettiğim tarzda ve hesaplı tarife önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Aluriel said:

adil kullanım zımbırtısı yok mu o 20mbit vdsl2'lerde?


vdsl2 değilmiş bu, ttnet kendi fiberini vermeye başlıyormuş. VDSL2 için hipernet diyorlar sanırım..

valla birbirine girdi iyice isimleri değiştire değiştire maymun ettiler.

evet adil kullanım tabi ki var.


o zaman sınırsız olmuyor ama adil kullanım saçmalığı olduğu sürece
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlık açmadan bu başlığa bende yakınmış gibi oluyorum ama şöyle ki;

Ben net "limitsiz 8 gb'e kadar" kullanıyorum şuanda. Fakat sabit 59 tl gelmesi gereken fatura şubat ayı için 77 mart ayı için 89 tl geldi. Nedeni ise şu imiş. Ben yurtda kaldığım için evdekilerde pek internete girmedikleri için en ucuz pakete geçmiştik. Lakin 6gb kota hiç birşeye yetmiyor onu fark ettik, illa aşılıyor o kota. Bende Şubat ayının 2 sinde değiştirdim kotayı. Telefonla aradığımda yeni tarife üzerinden ücretlendirileceksiniz dendi. Sonrası malum.

Bu fatura olayını ogrenmek için telefonla aradım. Çok bilim kurgu cevaplar verdiler. Ocak ayında aştığınız kota şubat ayına aktarıldı, mart ayı faturası sadece fiyat olarak çıkmış içeriğini göremiyorum 20 sine kadar beklemeniz lazım gibisinden.

Şimdi ben bu faturayı ödemek zorundayım artık heralde.(şubat ayını ödedim zaten) Mart ayı için şöyle dediler şimdi. Siz bu değişikliği 2 şubatta yaptığınız için şubat ayı kotalı tarifeden işlendi. Ben şimdi bunlara ne küfürler etsem bilemiyorum.

Ben tarifemi değiştirmek istesem. Sabit fiyatlı ve ucuz bir tane. Superonline ilk 6 ay 9.99 sonrasında 59 tl yapıyormuş 2 yıl sözleşme ile ttnet de 49tl yapıyormuş 2 yıl sözleşme ile. Hız çok önemli değil ama Uydunetin ki gibi de 1024 k da düşü hani. Onların 5gb i da çok makul gelmedi. Fiber bizim buralarda yok.
Ne yapsam ne etsem sizce?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...