dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hatta böyle bir topic vardı da bulamadım :/ o yüzden garbage a atayım dedim. Bir çift vardı evde bir uyuşturucu içiyorlardı farklı bir şey ama esrar değil ama bong tarzı bir şey. sonra herif kendini dragonla savaşıyor sanıyordu kanepe üzerinde bir şeyler yapıp falan camdan düşüyordu. Kız da kafasını koltuğa falan vuruyordu böyle saçma sapan 2-3 dakikalık bir video. Bir uyuşturucunun etkisini gösteriyordu neydi o video ve o uyuşturucu? =)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 peeyy o kadar aradım bulamadım yazdıktan sonra çıktı hmm çekim yasası
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şuydu sanırım video http://www.youtube.com/watch?v=0AmrBenk49M youtubea 'man falling from window coz of bong' yazdım bende asdfa
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 nası bişeymiş bu salvia ya, ot diye verip kameraya çekmek lazım milleti dsf
Öne çıkan mesajlar