Deacon Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Selam, Cok basit bir site yapmam gerekiyor. Ustte header image, solda sayfa linkleri, ortada content, sagda sponsor imageleri olcak(bu zorunlu degil). Neyle yaparim en hizli bunu? Aslinda manage edilecek content olmayacak ama CMS'ler isimi gorur diye dusunuyorum. 2-3 column, custom header'i olan templateleri olsa yeter. Var mi tavsiye edebileceginiz bir sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Wordpress işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ya wordpress ile ugrasmak istemedim. Boyle daha basit site builder tarzi bir sey olsa daha iyi olur benim icin. Wordpress son care olarak duruyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 sitemynet edit: kalkmış bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Weebly var ama işine gelir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar