Plaka Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konusunun acilmamasi cok ilginc. Turnuvanin son gunu bugun ve rekorlar kiriliyor, ustelik Turkiye tarihinde ilk defa madalya kazandi Cumartesi gunu. Bunu bir bayan sporcu ile yapmasina cok sevindim. Ashton Eaten'in performansi da cok iyiydi. http://www.ntvspor.net/haber/diger-sporlar/60445/asli-cakir-alptekin-tarihe-gecti Bugun de cok heyecanli yarislar olacak. Trt Hd ya da Trtspor'dan takip edebilirsiniz.
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çok başarılı organizasyondu bu kadar iyi becericeğmizi düşünmemiştim
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 2 gün önce ankarada yarışma vardı bizim bakkal birinci oldu anaa falan oldum bi gittim adam iskendir hediye etmiş kendine bütün oda kokuyor bende o sıra spora gidiyorum napıcağımı bilemedim hızlıca arkama bakmadna kaçtım
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Giden var mı? 2023 Avrupa salon atletizm şampiyonası. İstanbul Ataşehir de sanırım
Öne çıkan mesajlar