Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Here we go playlist[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 onu bunu bilmem sen şarkıyı seç ama arada şu senin hakkında yapılan suçlamalar doorumu bilmek istiyoum!! (liseli küçük kızlar?.).. çık çık kınıyorum.. ortaokullar varken :P ztn geçen opeth çalmamıştı nbana :(.. bari bi blind guardian dark passage koy da keyiflenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya allahını seversen 1 tanede Hypocrisy çal pls[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 alah aşkına once bi rock/metal ortam deiini yap. sonra con con jan jan ortamı yapsan? (4 şarkıcık fln yeter) edit: bu ne dyna ilk gun ne guzel çalıyodun bak bonepart deli çaldı(gerçi çok muhabbeti şarkılarından daa iiydi ama in flamesimi de çaldı!! kral boneparté) reytingin gidici bu gidişle.. [Bu mesaj LethE tarafından 19 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dark tranquillity-lethe hoş şarkıdır.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 rasmus- guilty calar misinz[signature][hline]İMZA !!!!????????!!!! [Bu mesaj togi92 tarafından 19 Ekim 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj togi92 tarafından 19 Ekim 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj togi92 tarafından 19 Ekim 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tabiki :D kim hastası deilki o şarkının :P (ramsus deil lethe :D) [Bu mesaj LethE tarafından 19 Ekim 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 rasmur nedir yahu ?[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ahaha bu şarkıyı dinliyodum. Radyoya bakayım dedim aynı şarkı çıktı. Tövbe estafurullah.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 karpuz cenabetsin[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 maça mı daldı herkes :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aha bune ilk kez gordum duydum :o Metallica - New Album - Chains Of Pain bunu plsssss... çal Dyna[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 apocalyptica istirem varsa tabi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oh be şu jan janlar bitsin die bi cıktım. ohh tam bodom a yetiştik :D. (bkz: yola gelen dj :P) not: mrk ettim şunları bi çalarmısın (1ini seç işte) 2509. Black Dragon.mp3 2510. Knight Of Immortal Fire.mp3 2511. Legend Of Steel.mp3 [Bu mesaj LethE tarafından 19 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 harbi direk fenerle uuraşıo bu erif :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok ya sevmem ben fenerbahçeyi devam dyna :Dbjk rule hehhehe[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu arada arabic - greek --- antique şarkı tam bomba ... :P[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 haydi şoppi şoppi. ooh yandan *!kıvırtır*[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 supriz diye çaldığı şarkıya gel ya. jan jan lı istiyoruuuum :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 saol dyna güzelmiş baya... hadi bide şu jan jan dan sonra slow(?!) bi şarkı yapsak? archenemy mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 6s liler kendilerini her yerde belli ediyolar.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 62 ler bi yiyin de ne çalcamı biliyom ben[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yurtdışında lütfen takımlarımızı sonuna kadar destekleyelim böyle yapılmaz cık cık :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 30 is the number[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 mac esnasında yayın yapması dayna the bot wj'in ne kadar gay oldugunu kanıtlamı$tır heralde. kesin mikrofonun yanında bi kutu da $okella vardır bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar