poopla Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-1043281.html ve lag spikelardan kurtuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bilgisayar oyunlarına atıyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bende skyrimde kasıyordu bunu yaptıktan sonra 10-15 fps arttı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 //neyse trollemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bakmadım ama sadece steam oyunlarıda mı genel bi performans artışı oluyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 steam ile alakası yok ya windows7'nin bazı versiyonlarında sorun var. bende çok oluyodu 50 mb internet ile 20 ms var lag oluyo oyunlarda. bunu yaptıktan sonra kaymak gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 her oyunda işe yaramıyor gibi anladım belli başlı oyunlarda çalışıyormuş sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sorun realtek driverlarındanmıs galiba bu aralar lag spike olayı. ses kartını cancelliyorm lag geçiyo fixlemediler hala. bende tekrar başladı bazı kişilerde tekrar hortluyomus kafayı yemek üzereyim sessiz sinemaya döndü pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar