tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 crysis uçmamış olsaydı da şu topice iki üç bir şey yazsaydı keşke. çok çirkinim triplerinde olan iki üyeden biriydi.
funq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 50 k yeter. 5 k'sını bi gece eğlenceye harcar unuturum zaten, 45 k profit!
dylanN Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 SeaGle said: Bülent gibi zengin biri canı isterse zenci bulur lan kendine, senin benimle mi uğraşacak. hahaha sigıl seni sevmem normalde biliyosun evladım ama bu posta, siz patililer nasıl diyorsunuz.... hmm + rep ajdhgaj
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Şimdi düşündüm de bülent ersoya bile gidilir, daha kötüleri var.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 şartları okurken benimki içeri kaçtı :( sanatına saygım sonsuz da, ürküyorum kendisinden.
dylanN Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 SeaGle said: Şimdi düşündüm de bülent ersoya bile gidilir, daha kötüleri var. düşünebiliyosun ?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hiç kavga çıkacak gibi durmuyor ya biraz daha sert sivri cümleler hadi.
dylanN Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Beyin de bedavaydı dimi? Doğru unutmuşum. Neyse mide de varmış bayağı idare edersin o zaman..
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Valla bizim meslek için beyin zaten default bi özellik de, sizinkinde opsiyonel ise bilemeyeceğim. Mide bedava bizde sadece.
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sipeyskeyk said: ben zevk için yaparım. beraber yapalım karşim
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 o da almak istedigim bmw nin fiyati diye. bulent abi ismarlayacaksa beles de olur.
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Lyv said: *Orgazm olurken gozune bakacaksiniz. *Her memnun kaldiginda size "Evladim" diyecek *Iki saatin basinda ve sonunda cok kisa gaz cikaracak ve bunu gormezden gelecek *Askinizi kimse bilmeyecek ps: ayaklarinin opulmesinden hoslaniyor. Simdi burda Bülent ersoyla matrak gecilmistir ilk post'u okuyarak yorum yapicam. Türk erkeginin travesti ve transexüellere olan düskünlügü aslinda hepimizin cok iyi bildigi bi konu. Bahsedilmese de sevgilisine cakamayan erkek genelev'de orda burda catur cutur yüzüne baka baka hallediyo isini. Bülent ersoya gelince igrenc oluyo konu. Ayrica bahse girerim cogu kadindan daha iyi kokuyodur apis arasi ve ayaklari. Gayette bakimli oldugunu okudum. Hatta dikkat etmistim ayaklari hep yapili acik ayakkabi giydiginde. Askimizi kimse bilmese daha iyi zaten türk erkegi birden fazla hatuna cakar ne güzel. Gizli gizli. Hani yüzü estetikten burusmustur, kaslari kazinmistir, makyajsiz yüzüne bakilmaz tahminimce. Ama pislik muhamelesi yapmayin. Bülent ersoy ölürse yerini kim doldurucak? O ses kimde var? Ben bildigin aglarim ölmesin bir zahmet.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 SeaGle said: Valla bizim meslek için beyin zaten default bi özellik de, sizinkinde opsiyonel ise bilemeyeceğim. Mide bedava bizde sadece.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ayfon said: http://2.bp.blogspot.com/-AnZfVl9iLXY/TiiWvL4bdzI/AAAAAAAAAHs/I-9MnBBUIBQ/s1600/nice%2Btry.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sarışın esmer farketmez makinacı affetmez eferem sıgılım ayrıca xunnun fotosunu bölüme koysak bölümün 10da biri asılır
Lyv Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 %2 lik dilime girmis olan arkadasa saygi duyuyorum edit: o paraya bir tane helalinden sahin alirsin sen nasil tatli bir adamsin yuzde ikilik
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hayatım kurtulur hayyır demem fakirim birazcık vodka ile herşey olur
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 uber bi pc çeksin bana tamam sdfsd ucuzdan bırakıyorum sdfsd
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 iş makineleri şirketinin müdürü yapsın yeter zaten hediyelerle şımartır uzun planda fabrika bile kurulur o hediyelerle
Öne çıkan mesajlar