tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 koji buldu, helal valla
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Hayır o değil, daha gelişimini tamamlamamış ve tamı tamamına o ergenlikte ne el ne ayak senkronunun tuttuğu dönemde, o parmaklarla ne şaheser bekliyodun?
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abartma yaa. 14 yaşındaymış, 14 aylık değil.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Çalarken ki o surat ifadesi ne öyle sıkılıyormuş gibi. Biri zorla çaldırıyor gibi :D
Creative Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tarkan sende çek bir video izleyelim.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 çekeceğim de buraya koymam. şu an bu shred uzamanı kızın eski hallerine bok atarak çıtayı çok yukarı diktim. olmadı bu durum. şu an petrucci'den as i am cover'ı çalmadıktan sonra kurtarmaz beni. onu da çalacak halde değilim.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 nothing else matters solosunu çal o da kafi
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 onu çalamayacak kadar kötü değilim
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tarkandakiahtapot said: onu çalamayacak kadar kötü değilim and justice for all dövmen duruyor mu hala? yoksa sildirdin mi?
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ses kaydı mı yapayım yani dövme duruyor, sildirmeyi düşünmüyorum. bu arada dövme sayesinde hatunlarla tanışıyorum, ne yazıyor orada diyen hatun geliyor 20 dakikada bir okulda. yaaaaaaaa
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ama sen klasik gitarla kız tavlayan bebeleri küçük gören birisi olarak dövmen sebebiyle senle ilgilenen hiç bi kızı iplemiyorsun di mi ?
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gerisi gelmiyor ama değil mi? sorduklarıyla kalıyorlar hadi itiraf et.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aynen ya, öyle kalıyor. sınıfta oluyor zaten, yolda çevirip soran olmadı henüz. :D DRaGoN_SLaYeR said: ama sen klasik gitarla kız tavlayan bebeleri küçük gören birisi olarak dövmen sebebiyle senle ilgilenen hiç bi kızı iplemiyorsun di mi ?iplenecek bir durum yok ki. soru-cevap.
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 anladığım kadarıyla ne gitar ne de dövme kız kaldırmana yetebiliyor? patetik. :/
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 vallahi gitar sayesinde bir kez hatun kaldırdım, o da lise zamanıydı, okul gecesi konseri akabinde daha önce benle çıkmayacağını söyleyen bir kız 180 derece dönmüştü. dövme zaten kız kaldırma aracı değil ki, o amaçla kullanabilen varsa scofield falan ayarında olmalıdır herhalde
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 inanır mısın yıl 2012 olmuş hala bu dövme ile prim yapmaya çalışanlar var. so 90's
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben geniş ilgi alanı yelpazem ve yaşıtlarımın çok üstünde olan genel kültürüm sayesinde etkilemek istediğim kızları eğer tanışma fırsatı bulabilirsem etkileyebiliyorum.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Jüri kendin olunca herkesten üstün oluyorsun genelde. bknz : ego
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yoo, bunu etrafımdakilerden de bolca duyuyorum.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 buradaki adamların çoğu benden yaşça büyük, o yüzden sizden duymamam normal. ayrıca paticik kültürlü insanların olduğu bir forum. benim hitap ettiğim insanlar benimle yaşıt veya benden 1-2 yaş küçük insanlar oluyorlar. tabii hitap ettiğim derken bunlar kız oluyor, kızların da çoğunluğu ye-iç-yat hayatı yaşadığı için etkileyici gelebiliyor benim gibi bir çok işe eli yatkın olan insan.
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tarkandakiahtapot said: ben geniş ilgi alanı yelpazem ve yaşıtlarımın çok üstünde olan genel kültürüm sayesinde etkilemek istediğim kızları eğer tanışma fırsatı bulabilirsem etkileyebiliyorum. maymun iştahlı olduğun kesin ama genel kültür konusunda fazlaca yanılıyorsun. maymun iştahlı olmanın getirdiği "çok şeye kıyısından köşesinden elini atmışlık, tadına bakmışlık" bir genel kültür göstergesi değildir. niteliği düşük bilgi çöplüğü olur ancak. çok şey hakkında az şey bilene değil de az şey hakkında çok şey bilene itibar ederim daha çok.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bunu dövme olarak yaptırınca kızlar otomatik teklif ediyormuş diye duydum birde.
Öne çıkan mesajlar