kavun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 diziler türkçeyi resmen katlediyor.kurtlar vadisinde mahkeme sahnesinde bir adam şimdi hatırlamıyorum dediki ''ceset öldükten sonra arabaya koyduk.:)''oha yani türkçe bu kadar katledilmezki[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 o o adama özgü bişiy yannız yani komik laf o bence.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Oha FAlan oldum, çüş oldum, kal geldi vs.. Türkçe konuşurken siz katletmiyorsanız ne mutlu size. konuşurken sadece %30 türkçe kelime kullanıyoruz ve dizilere laf atıyoruz.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? *! kavga çıkarır*[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bir adam simdi hatirlayamiyorummu dedi yoksa hatirlamadigin bir adammi bunu dedi anlaşılmadı.. -ki ayri olmasi lazim bide fln fln madem kendimiz kasmioz baskalarindan da bunu beklememiz yanlis[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende bunu vurgulamak için öyle söyledim. Yani kendi Türkçemiz bile bu şekildeyken dizilere laf atarsak ne olur halimiz? özelliklede klavye ile yazarken elim hangi tuşa daha yakın ise o tuşa basıyorum. *!Kavga Etmez suçununu farkındadır*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 daverc cılkını cıkarma...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 şu türkçeyi düzgün konuşan kim varki... bi tek mehmet aslantuğ süper konuşuyor diziyi baz almıyorum genel anlamda röpörtaj felan verirken bile harika türkçe konuşuyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Sen tansu çillere baksana : pi key key diyen bir kadın, sayın öcalan demişti bi keresinde tam delirtmişti[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Batilc, 28 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki: daverc cılkını cıkarma... akilli olun ozaman[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 olayı kavgaya çevirmek bizlere yarar sağlamaz *!araya girmeye çalışır*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: sheref, 28 Eylül 2004 17:35 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Sen tansu çillere baksana : pi key key diyen bir kadın, sayın öcalan demişti bi keresinde tam delirtmişti OLM Bıçaklanırken ordamıydınız bunu hangi akli dengesi yerinde olan bi insan sorabilir sorarım sana[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 akıllı olmakla ne alakası var adam topic acmıs, basdada sen yazmısın bisiler tamam guzel olmus komik olmus ama baymadan bırak ki tadında kalsın... ayrıca adamın dediğinin doğru yönü olmasına karşın; dizilerde halk tarafından fazla soguk bulunmamak için gunumuz sokak dilini konuşuldugu bir dogru. eminim ki hepimiz gun icerisinde sacma sapan cumleler kuruyoruz...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bir yanlışı vurgularken aynı yanlışı yapana kişiye daha cok icimi dökmek isterdim de 2 tanede bıraktım.[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Erutan, 28 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki: said: sheref, 28 Eylül 2004 17:35 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Sen tansu çillere baksana : pi key key diyen bir kadın, sayın öcalan demişti bi keresinde tam delirtmişti OLM Bıçaklanırken ordamıydınız bunu hangi akli dengesi yerinde olan bi insan sorabilir sorarım sana pardon bana mı soruyorsun Eğer cevabın evet ise ne sorduğunu anlayamadım?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Niye tartışıyorsunuz ki, ikisi de salak.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :) Tansu görmesin açar davayı valla :lol: yeni TCK ya göre tıkarlar içeri valla.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 diyorumki Tansu daha fazla diyosunda reha muhtar daha üstün diyorum sallamada Soru bomba zaten bıçaklanırken ordamıydınız öeh ne bicim soru kardeşim bu yok bıçaklanıodum ama orda değildim dicen apuahah koparcan orda milleti[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 o türkçeyi katletmek değildir güzel kardeşim. Reha Muhtar güzel bir türkçe konuşuyor.Konuşmasaydıda spiker yapmazlardı değil mi? Hoş kütük olan adamıda oraya çıkarmazlar. ama işte böyle abuk subuk soruları oluyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Erutan, 28 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: bıçaklanırken ordamıydınız Amuhaha şimdi anladım ne demek istediğini :) Ama Reha Muhtar Kötü türkçe konuşmuyor sadece sazan :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: kavun, 28 Eylül 2004 17:13 tarihinde demiş ki: .... şimdi hatırlamıyorum dediki....katledilmezki ki ayrı yazılır kardeşim..tamam sanal ortamda sonuçta hızlı yazıyoruz..kısaltmalar yapıyoruz ama eğer böyle birşeyden yakınıyorsan sen de yazdıklarına dikkat edeceksin..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Dizi çevirmiyoruz ki biz :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aci varmi aci dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: daverc, 28 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? *! kavga çıkarır* turkceyi gectimde... iki nokta yanyana ne demek ?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar