Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 selamlar, geçenlerde arkadaşın biri adidas spor ayakkabı almış. standart olarak "-çok güzel, kaça aldın" dedim. -40 lira dedi. Sahtesiymiş. Gerçeğinden hiç bir farkı yoktu. Ben de şu sıralar epey fakir gezdiğim için, -neden olmasın en azından bu yazı geçirsek yeter diye düşündüm. Bu ayakkabılardan istanbul beyazıtta bulabileceğimi söylediler. Sizinde bildiğiniz bir yerler olabilir diye sorayım danışayım dedim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 o 40 liraya aldıgını biraz pazarlıkla 30'a 25'e alabiliyosun ben askerde alıp vermiştim 2 çift :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 -40 lira'ya ayakkabı olmaz birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi ben de bunu anlamıyorum ya, illa marka mı giymek zorundasın. Geçen ayakkabı aldım ben 60 liraydı sanırım baya baya da güzeldi marka falan da değildi. Kasmayın olum marka giyicem diye çok güzel ayakkabılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Pipet said: o 40 liraya aldıgını biraz pazarlıkla 30'a 25'e alabiliyosun ben askerde alıp vermiştim 2 çift :P evet onu bende duydum. pazarlık yapınca söylediğin fiyatlara kadar iniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kisa sure sonra bir spor firmasinda ise baslayacagim icin konuyu kilitliyorum. orjinal alin, bizim maaslar sekteye ugramasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar