Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 BEN HOSGELDİN YAZIP GİDİCEKTİM, KONU KONUYU ACTI İYİ Mİ HEHE. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Phyxinsevgilisi said: O kadar düzgün yazıyorsun ki korkuyorum :( forgiver said: http://www.haberalemi.net/images/haberler/1220_turkiye_nurhayati_konusuyor_h386056.jpg ehhe yazıyı konuşmaya dökersek şöyle bir şey olur herhalde şimdi aklıma geldi Alıntıla
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Aahaahhahah ben tahmin ettim böyle olacağını zaten. O yazım yanlışları konusunda da bakalım nelerle karşılaşacağım burada. Sabır gerekebilir biraz. Alıntıla
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Erkek rpsi yabdırsaydın bari kıza kim getirdiyse, yazık olacak tavuğa sdfasd Alıntıla
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 NolaxThensbane said: http://www.incicaps.com/r/siklemiyoruz.swf/ şarkının adı ne? Alıntıla
mightee Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 insanlar o kadar uzun zamandır yazıyor ki artık en kısa yoldan işi bitirmeye bakıyolar. herkes senin kadar uğraşsa ohoo forumda mesaj olmaz, neyse hoşgeldin sefalar getirdin (: ayrıca aşağıdaki kadar kötü olmadıkça her türlü yazım biçimi makbuldur. qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !... Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!! Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 küheylan said: 0ne ile tanış hele hele. bence hiç deneme, hakkında kötü duyumlar aldım Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi ben yaklaşık 5 gün kadar önce 550tl düşürdüm. o 550tl yi harcayamadığımı düşünüp kira için de kredi çektiğimi varsayarsak 1100 tl içerideyim. bulan çok pis yemiştir. afiyet olsun. hastanenin orda 75 tl bulup arkadaşları iskendere götürmüştüm 2 yıl önce. acısı çıktı. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.