Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 BEN HOSGELDİN YAZIP GİDİCEKTİM, KONU KONUYU ACTI İYİ Mİ HEHE. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Phyxinsevgilisi said: O kadar düzgün yazıyorsun ki korkuyorum :( forgiver said: http://www.haberalemi.net/images/haberler/1220_turkiye_nurhayati_konusuyor_h386056.jpg ehhe yazıyı konuşmaya dökersek şöyle bir şey olur herhalde şimdi aklıma geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Aahaahhahah ben tahmin ettim böyle olacağını zaten. O yazım yanlışları konusunda da bakalım nelerle karşılaşacağım burada. Sabır gerekebilir biraz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Erkek rpsi yabdırsaydın bari kıza kim getirdiyse, yazık olacak tavuğa sdfasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 NolaxThensbane said: http://www.incicaps.com/r/siklemiyoruz.swf/ şarkının adı ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gramer nazi çıktı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 insanlar o kadar uzun zamandır yazıyor ki artık en kısa yoldan işi bitirmeye bakıyolar. herkes senin kadar uğraşsa ohoo forumda mesaj olmaz, neyse hoşgeldin sefalar getirdin (: ayrıca aşağıdaki kadar kötü olmadıkça her türlü yazım biçimi makbuldur. qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !... Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 küheylan said: 0ne ile tanış hele hele. bence hiç deneme, hakkında kötü duyumlar aldım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi ben yaklaşık 5 gün kadar önce 550tl düşürdüm. o 550tl yi harcayamadığımı düşünüp kira için de kredi çektiğimi varsayarsak 1100 tl içerideyim. bulan çok pis yemiştir. afiyet olsun. hastanenin orda 75 tl bulup arkadaşları iskendere götürmüştüm 2 yıl önce. acısı çıktı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.