Feamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iş yerindeki bilgisayardan gog dan oyunlar aldım ama aldığım oyunlar şimdi evdeki bilgisayarda açtığım hesabımda gözükmüyor ilk defa kullanıyorum acaba sorun nedendir ??? sepete atığım oyunlar gözüküyor ama aldığım oyunlar hesabımda gözükmüyor, mail de "order"ed olarak gözüküyor, anlamadığım sistemleri tam olarak nasıl çalışıyor bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sen supporta bi mail at, tamamen bilgisayardan bağımsız gog sistemi. Daha önce alışveriş yaptın mı, doğru yere baktığına emin misin? https://www.gog.com/en/myaccount/ Burdan görüyorsun sahip olduğun oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet my account da rafta dizli olması gerekiyor olmalılar ama değiller, ilk defa alışveriş yaptım, acaba atladığım bir şeymi yaptım ama aldığım biligsayarda gözüküyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Başka bir account üzerinden almış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hayır, my cart a koyduğum oyunlar gözüküyor, zaten hesabı geri bildirim maili üzerinden açtım... anlamsız bir iş ama altından ne çıkacak merak ediyorum... ya ne güzel bg oynayacaktım ya bir haftadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar