neol Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 arkadaşlar biraz mal bi konu açıyorum ama klavye almak istiyorum bi klavye markası gördüm fakat nettiysem bulamadım markanın tam ismini Fuotton yada fulutton yada fuluotton tarzı bi ismi vardı sanırım yani o tarz bişeydi :) böyle bir marka gören duyan bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 logitech al geç ya boşver öyle sallama markaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sallama değildir belki yaa. bu otobüs arkalarındaki mini tv lerin markası gibi bişeydi funtoro muydu neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 G15 gayet ideal ne eksik ne fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: G15 gayet ideal ne eksik ne fazla güzel ürüne benziyo aldım hafızaya da işte benim şu salak markayı bulmam lazım takıldı bi kere aklıma dandiksede öğrenmem lazım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.artlebedev.com/everything/optimus/tactus/ oha 1k dolar efsane klavye ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bunla yazı yazılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 logitech al işte boşver o markayı dandik bişeydir zaten. 1k lık klavye olmamış çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bullbird said: logitech al işte boşver o markayı dandik bişeydir zaten. 1k lık klavye olmamış çok kötü aynen bulamadım ki markayı bu gidişle logitech alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tık tık etmeyen klavye mi olurmuş pehh. Logitech iyidir. Microsoftun klavyeleri de beni memnun etmişti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fellowes olmasın senin o klavye firması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 quake marka siyah klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Quo-Vadis said: fellowes olmasın senin o klavye firması ? yok değil bu yaa logodan hatırlıyorum afilli bi logosu vardı. kendi hayal dünyamda mı uydurdum naptım ben bu klavyeyi hiçbiyerde yok. gideyim bi logitech alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar