hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 fail zaten zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ah ne de guzel espri yaptin, dusunmeden yazdigim tek yeri bulup sadece onu yazarak ne kadar da cool oldun oyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gutshot nasihat için teşekkürler. bilakis insanlar gidicekleri serverlardan baska, gittikleri serverda hazır guild ortamı falan da buluyor. yani evet "fail zaa"cı arkadaş kendi çapında haklı ve fakat gözden kaçırdığı nokta bizim servera gelen arkadaşların hepsinin bizim guilde gelip güzel bir 10 man progressi içine hemen dahil olabildiği gerçeği. bir tane hellfire'a gitti arkadaş o da ne yaptı bilmiyorum. onun hakkında konuşursam yalan konuşmak olur şimdi. başlığa yazıp da oradan invite atan benim haberim bile olmayan arkadaşlar da elbet vardır. örneklere onu da katarsak, benim açımdan fail olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şimdi gidip az essence of air farmlayayım :) malum yeni gelen arkadaslar alt karakter kasmaya da kalkacak, vanilla enchantları lazım. bizim serverda 2.5k +15 agi enchantı ^^ boşuna para bayılmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastWisher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kardesler Bana bi tane bronze dragonflight a lazim, lepotta charimin lastwisher accountumun adi, atan olursa cok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar