Flam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Arkadaşlar gerek paticikten olsun, gerek oyundan olsun pek çok arkadaşım davetiye atabileceklerini belirttiler. Ama öyle forumda mailim bu diyene atmak da mantıklı değil. zaten sayılı bu davetiye denilen olay. Liste zaman içinde yenilenecek. Bir ay sonra da kendini imha eder sanırım scroll of resurrection kampanyası bitince. Liste sayesinde karakterinizi bedava taşımak istediğiniz serverı seçebilirsiniz. Hem kimse davetiye aramak zorunda kalmaz hem de davetiyesi olanlar boşa harcamazlar. Liste: Wildhammer alliace Photographer Kazzak - Horde Photographer Twisting Nether - Horde Flam Frostmane - Alliance Flam Burning Legion - Alliance Flam Hellfire - Horde Flam Frostwhisper - Alliance/Horde Vendy Liste şimdilik bu kadar. İsterseniz bana mesaj atın ekleyeyim. Not: yanında benim profilimin linki olanlar benim karakterlerim değil, ben zaten iki kişiyi resurrect ettim. Başka da karakterim yok. Bana yollayacağınız Bnet bilgilerinizi ben de arkadaşlarıma ulaştırıp size davetiye atmalarını sağlayacağım. Not2: Burada varolan serverlar için isminizi ekletebilirsiniz. yalnız davetiye yollayacak olanlar eğer main karakterlerine mount almadı iseler, bunu belirtmeleri faydalı olur. O arkadaşları ön sıralara çekeriz hem. Herkes main karakterine mountunu aldıktan sonra ikinci karakterler için davetiyesini yine kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Farklı karakterlerle invite atınca o karakterlerin oldugu realm'a mı migrate yapabiliyorsun? Level sınırlaması falan yoksa eger yeni char acıp inv atabilirsin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Low level karakterle sanırım böyle şeyler yapılamıyor. Blizzard 20 level altı karakterleri migrate bile ettirmiyor biliyorsundur belki. Ama denemedim. Deneyen varsa olup olmadığını buraya yazarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Frostwhisper - Alliance/Horde , ekleyiverin belki eskilerden tanıdık falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 istediğiniz bir serverda lvl 1 karakter açıp onunla da invite gönderebilirsiniz lvl sınırlaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bl de var isteyen olursa ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Burning Legion - Ally Karazhan - Ally Kazzak - Horde Genjuros - Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 istediğiniz eu serverında bende davet gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 twisting nether horde da gönderebilirim sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Burning Legion - Ally Outland - Horde , Ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 frostwhisper,sha'tar,executusda falan bende yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben hepsinden yollayabilirim. realm, faction fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Aregor said: istediğiniz bir serverda lvl 1 karakter açıp onunla da invite gönderebilirsiniz lvl sınırlaması yok. ha böyleyse o zaman yollanır her yerden evet ama mount o charactere mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hayır mount u istediğiniz karaktere verebiliyosunuz. mount u claim ederken seçiceksiniz karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 e o zaman server yazmak saçma olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 baslık fail zaten. konunun kendisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 açıp davetiye hakkımı harcamaktansa ba$kası denesin o bilgiyi çorayım dedim. çordum da. an itibariyle 3 karakterime mount almı$tım zaten. bizim guildden 4 ki$iye de mount aldık. forumdan birine de yönlendirdim bir ki$iyi, sen hala gel burda fail de. oldu cnm t$k pls kib bye. rofl. (bu arada paticikten bir kişi geldi onu arkadaşıma yönlendirdim, paticikten bir kişiye de dışardan bi arkadaşı yönlendirdim. başlığa yazan diğer arkadaşlara olduysa olmuştur faydası. maksat bi faydamız olsun millete.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben de arkadasima gonderdim kabul edip geldi bugun. turkiye kayitli account. ulke sinirlamasi yok demek ki soylenildigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 abi niye boyle insanlari ciddiyte alip cevap veriyorsun ki. fail demis, neden oldugunu soylememis. sonra sen aciklama yapmissin ona da iki kelime kullanip cumle kurarak soyleyecek bir seyi yok tamam demis sadece. bildigin bidibidi konusan bos insan, ciddiye alip uzulmeye sinirlenmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Haomarush Ally isteyen pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Gutshot said: abi niye boyle insanlari ciddiyte alip cevap veriyorsun ki. fail demis, neden oldugunu soylememis. sonra sen aciklama yapmissin ona da iki kelime kullanip cumle kurarak soyleyecek bir seyi yok tamam demis sadece. bildigin bidibidi konusan bos insan, ciddiye alip uzulmeye sinirlenmeye degmez. a wild poster appears haci fail başlık çünkü server merver alakasız yazmak herkese yollayabiliyorsun zaten anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 guzel kardesim konu benim onu anlayip anlamam degil. ben de benzer bir sey soyledim zaten, turkiye kayitli account'lar da gonderebildigi icin bu basliga gerek kalmadi cunku herkes gonderebiliyor. basta sadece yutdisi kayitlalar gonderebiliyor diye acildi bu basliklar. simdi gerek kalmadi diye fail zaten zaa tavri hos degil. cocukca. cocuk dedigim 8 yas alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar