LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet, varmidir? pm falan plz.. varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bana da olta atmaya kalktı bu arkadaş. Yok "birini gördüm, aynı sendin" yok "Netaşta değilsin di mi?" falan... Neyin peşindesin birader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 puhahaha olm acaip benziodu sana ama :D o deilde hani buralarda birleri vardir belki diye bir arda bey sendromu yasamiyim diye istiyorum ahahahah :D saka bi yana muhabbete 4. araniyor durumu benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tanıdıklar var netaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 teleservice'te calisan var mi? Bu da bana lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tanıdık telekızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yengeniz çalışıyodu eskiden hatta bu aksam netaşın bole şirketler yarışıyo felan gibi bi olayda bi grubu yarısıyo biri arkadaş gruptakilerden onarı izlemey egitcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar