HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: fizban, 14 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: hehe tüh yaw almanca dublaj çekmişim. patladım iyi mi :) ehuehuehue yardim ister misin?[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Cok guzel Converse, Audi ve JVC reklami yapmislar belki daha reklam vardir filmde ama ben dikkat etmedim.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Sam, 07 Haziran 2004 18:01 tarihinde demiş ki: okumayan varsa da "raistlin kıbrıs fatihi", "ikizler nemrut'a tırmanıyor" kitaplarını bir kenara koyup bunu bir okusunlar.. Lol bu çok iyiydi koptum :) Dragonlance hastası olsam da bu lafı yuttum asimov'a yaklaşamaz bile. I, Robot ve Foundation serileri süperdir bi yerden edinin okuyun. Filmden çok bişey beklememek lazım Will Smith oynadığına aksiyon ağırlıklı olacak. I, Robot'tan çok Foundation serisinin filmlerini çekseler ne iyi olurdu diye düşünmüşümdür hep. Keşke onu yapsalardı.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 gördüğüm kadarıyla yasaların dışında kitaptan pek bişe yok .[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 SAm o laf bitird ibeni harika.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 [spo1=film hakkında ]ya will in kolları neden robot ? yarı robot mu onu anlayamadım bu arada benüm adım sonny ( suni) güldürürüm seni auhau [/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 [spo1=kingpin aman ne komik be]onu tam olarak anlatmıyor ama herif kaza geçirmiş işte, kolu mu kopmuş ne olmuş öyle bişi[/spo] :-p seyrettim, nasıl desem şimdi.. bazı yerleri fena değil ama will smith uymamış filme. hangi kabız castingci ona teklif götürdüyse umarım bir daha iş bulamaz. will abimiz ona giden mizahi rollere cuk diye oturur ama bu filmde bir damla mizah olmaması lazımdı öncelikle. yani müthiş dandik film diyemiyorum ama olmamış. isim hakkını boşa harcamışlar.. bazı sahneler o kadar yapmacık ve çoğu oyuncu o kadar kötü oynamış ki bunlar düzgün olsa film birşeye bile benzeyebilirdi.. susan calvin rolü öylece geçiştirilmiş ki kitabın esas başrolü ona ait.. (kitabı okuyan anlar) kitaptaki liar! adlı hikayeyi çevirselerdi keşke doğru düzgün..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben beğendim abi ama kitabı okumadım demekki kitabı okumayanlar beğeniyormu$ aynı lotr daki gibin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 birde şeyi anlamıyorum abi biraz gerçekçi olur insan 2035 te nasıl bu kadar teknoloji oluyor ki ha kitaptan alıntıdır o tarih.. kitapta nuhnebiden kalmadır .. onu bilmemem.. ama yakın zamanda yazılmı$ birşey ise çok saçma oluyor 30 küsür sene sonra böle teknolojinin var olabileceği.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 10da 8 aldı benden :) Güzel film... Hele Will in "Aha Like this" dercesine bir sahnesi varki....ohoooOOOo :) [spo1=Sıpoylır]Kol olayıda,Diğer %11lik şansı olan kızın orada oluyor..4. versiyon bunu oradan çıkarmayı denerken kolu kaptırıyor...[/spo][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [spo1=spocan]iyide niye ba$ında o kadar sopa yiyiyor :) anca aklına geliyor.. o demir dalgaya sopa ile karşılık verince :)[/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güzeldi bence. yani çok güzel de değildi ama ortanın üstü işte :) [spo1= ]insanların robotlara direnişini filan hiç koymamışlar. bitane dandik karşılaşma var okadar. ben olsam daha çok yer ayırırdım sokak savaşlarına direnişe filan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben divx'te izledim ve beğendim. Matrix 'in robot istilası olayını biraz daha kaliteli ve farklı yönden anlatmış. Bol bol action var , tavsiye ederim...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben çektim daha izleyemedimmm yarın inşallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: hired_gun, 07 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: I , Robot asimoV'un bir şaheseriidir..... 3 robot yasası'nın ilk kez geçtiği kitaptır ... adamlar çalmış , çırpmışlar !!! öerhh :) Çalma cırpma? kim neyi ? Direk kitaptan uyarlama film zaten.. Ha ben izledim gayet güzel hatta baya bi kez izledim tatlı bi yapım[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… corso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Cd-, 15 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: Cok guzel Converse, Audi ve JVC reklami yapmislar belki daha reklam vardir filmde ama ben dikkat etmedim. fedex edit: hmm bi de u.s. robotics tabiki :)[signature][hline] [Bu mesaj corso tarafından 09 Ekim 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hatta o Converse lerden soyledim ben :D[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 filme bugun gittim hatta şimdi geldim eve... film gayet guzeldi çok iyi bağladılar konuyu yani butu nherşeyin amacının ne olduğunu... converse e gelirsek herkesin ayağında oyle guzel durmaz adama yakışmış adam zenci bi de siyah siyah yani karizma adam zaten will smith... sonny de çok iyiydi... bence mutlaka gidin izleyin bu filmi kaçmaz derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 arkadaşlar devamı gelcek gibi geldi bana (bende bugün gittim).Bu devamı gelirmi konusunda ne düşünüyorsunuz??[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 will smithten adam olmaaaz[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: lord_elvyn, 10 Ekim 2004 02:17 tarihinde demiş ki: will smithten adam olmaaaz nedenmiş o?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sen ustteki mesaja quote yaptın diye :) karizması yok bi kere komedi oyuncusu tipi var ve o aptal miami klibi tabii ki.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 30 dk öce filmdeydim. Roborın ve geleciğin dünyasını iyi yansıtıyo gidin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 şu anda iniyo film 4.1 ses sitemiyle izler size de soyle soyle anlatırım artık. %63 su an gece 2-3 gibi biter herhalde.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 super degil. zaman gecirilebilirsiniz ama. ortalama bir film olmus, mucizeler beklemeyin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon I, Robot × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben beğendim abi ama kitabı okumadım demekki kitabı okumayanlar beğeniyormu$ aynı lotr daki gibin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 birde şeyi anlamıyorum abi biraz gerçekçi olur insan 2035 te nasıl bu kadar teknoloji oluyor ki ha kitaptan alıntıdır o tarih.. kitapta nuhnebiden kalmadır .. onu bilmemem.. ama yakın zamanda yazılmı$ birşey ise çok saçma oluyor 30 küsür sene sonra böle teknolojinin var olabileceği.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 10da 8 aldı benden :) Güzel film... Hele Will in "Aha Like this" dercesine bir sahnesi varki....ohoooOOOo :) [spo1=Sıpoylır]Kol olayıda,Diğer %11lik şansı olan kızın orada oluyor..4. versiyon bunu oradan çıkarmayı denerken kolu kaptırıyor...[/spo][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [spo1=spocan]iyide niye ba$ında o kadar sopa yiyiyor :) anca aklına geliyor.. o demir dalgaya sopa ile karşılık verince :)[/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güzeldi bence. yani çok güzel de değildi ama ortanın üstü işte :) [spo1= ]insanların robotlara direnişini filan hiç koymamışlar. bitane dandik karşılaşma var okadar. ben olsam daha çok yer ayırırdım sokak savaşlarına direnişe filan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben divx'te izledim ve beğendim. Matrix 'in robot istilası olayını biraz daha kaliteli ve farklı yönden anlatmış. Bol bol action var , tavsiye ederim...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben çektim daha izleyemedimmm yarın inşallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: hired_gun, 07 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: I , Robot asimoV'un bir şaheseriidir..... 3 robot yasası'nın ilk kez geçtiği kitaptır ... adamlar çalmış , çırpmışlar !!! öerhh :) Çalma cırpma? kim neyi ? Direk kitaptan uyarlama film zaten.. Ha ben izledim gayet güzel hatta baya bi kez izledim tatlı bi yapım[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Cd-, 15 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: Cok guzel Converse, Audi ve JVC reklami yapmislar belki daha reklam vardir filmde ama ben dikkat etmedim. fedex edit: hmm bi de u.s. robotics tabiki :)[signature][hline] [Bu mesaj corso tarafından 09 Ekim 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hatta o Converse lerden soyledim ben :D[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 filme bugun gittim hatta şimdi geldim eve... film gayet guzeldi çok iyi bağladılar konuyu yani butu nherşeyin amacının ne olduğunu... converse e gelirsek herkesin ayağında oyle guzel durmaz adama yakışmış adam zenci bi de siyah siyah yani karizma adam zaten will smith... sonny de çok iyiydi... bence mutlaka gidin izleyin bu filmi kaçmaz derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 arkadaşlar devamı gelcek gibi geldi bana (bende bugün gittim).Bu devamı gelirmi konusunda ne düşünüyorsunuz??[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 will smithten adam olmaaaz[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: lord_elvyn, 10 Ekim 2004 02:17 tarihinde demiş ki: will smithten adam olmaaaz nedenmiş o?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sen ustteki mesaja quote yaptın diye :) karizması yok bi kere komedi oyuncusu tipi var ve o aptal miami klibi tabii ki.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 30 dk öce filmdeydim. Roborın ve geleciğin dünyasını iyi yansıtıyo gidin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 şu anda iniyo film 4.1 ses sitemiyle izler size de soyle soyle anlatırım artık. %63 su an gece 2-3 gibi biter herhalde.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 super degil. zaman gecirilebilirsiniz ama. ortalama bir film olmus, mucizeler beklemeyin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar