Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selamlar, Yahu bi paket var bizim tim'de, quote alıyoruz da royal mail den, fazla çıkıyor. 50 £ kadar. Var mı bunu getirme'nin alternatif/nispeten daha ucuz yolu. Ben daha çok şu kamyonuna ordan burdan paket doldurup getiren TIRcıları düşündüm. Ama net'de aratınca bulamadım. Help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 tırcıları dusundunde mans tunelinden tır geciyo mu ki ben sadece araba diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi tamam kara yolu bilmemne ok, adamlar zaten gemiyle geliyolar, ordan çeşme limanı üzerinden gogog. Onu demeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 BonePART said: tırcıları dusundunde mans tunelinden tır geciyo mu ki ben sadece araba diye biliyorum ulan harbi ha.. yıllar önce bir taksici bize aslında tırcıyım, yurtdışına İngiltere'ya falan mal götürüyorum demişti. Saf saf inammışız adama..oradan tır geçiyor mu acaba cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://img167.imageshack.us/img167/3145/09220002py9.jpg vay çakkalar iyi düşünmüşler lan ingiliste bildiğin ada sonuçta bir bağlantı yapmalrı akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 oha Manş tünelini ilk kez mi duydun cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Manş'ın altından geçen tünelden şu an haberin olduysa durum kötü be abi...İskandinavya'da da denizin altına giren yol var bak hazırlıklı ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 arkadaş kim milyoner olmak istere mi katılcam nerden ezberliyorum bunlaru bürüsüs tünel boğaz geçit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar