Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Host var Bi tane ve adam yumuşak. Cok ilgincmis gitti soyliyim dedim. Anonsları ben yapicam diye falan nasıl bi tarafinı yırtıyor görmeniz lazım. You lil attention whore you...
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 forumdayım bir tane üye var cystein. cok ilginçmiş uçağa binmiş söyliyim dedim. ilk defa ucağa binmiş herhalde topic açmaya konu bulmak için nasıl kasıyor, okumanız lazım. iyi forumlar
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rerore diye bi kullanıcı var Çok reröre söyliyim dedim
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rerore said: forumdayım bir tane üye var cystein. cok ilginçmiş uçağa binmiş söyliyim dedim. ilk defa ucağa binmiş herhalde topic açmaya konu bulmak için nasıl kasıyor, okumanız lazım. iyi forumlar adam neslihan yargıcı beyler.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rerore said: forumdayım bir tane üye var cystein. cok ilginçmiş uçağa binmiş söyliyim dedim. ilk defa ucağa binmiş herhalde topic açmaya konu bulmak için nasıl kasıyor, okumanız lazım. iyi forumlaralmanya'da okuyan ailesi kıbrısta ablası türkiye'de olan bir insan olarak inan bana tüm ailenin toplamından daha çok uçağa binmişimdir. bindim diyorsan da tatava... ama ilk kez ibne host gördüm :/
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 kusuratli vereyim de salladigim anlasilmasin.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yoo 1000 tane host a teklif ettim 888 i kabul etti. ordan şeettim.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Cinsel tercihlerden ego tatminine de mi başladınız? sıçtınız communitynin ağzına iyice
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rotweiler said: Cinsel tercihlerden ego tatminine de mi başladınız? sıçtınız communitynin ağzına iyice yalnız değiliz sıçma konusunda.gayet net türkçe karşılığı olan kelimeleri yabancı dillerde kullanmak yanlış
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Topluluk olmak ile Türkçe arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım. O yüzden algıda sıçıcılığına bağlıyorum. Yeri geldiği gibi altını çizmeden kullandım. Anlatmak istediğimi zaten anlatabildim.
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 milliyetçi bi forumuz gardaş. lütfen öyle deme
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 HakkiYendi said: Rotweiler said: Cinsel tercihlerden ego tatminine de mi başladınız? sıçtınız communitynin ağzına iyice yalnız değiliz sıçma konusunda.gayet net türkçe karşılığı olan kelimeleri yabancı dillerde kullanmak yanlış Turkce'de cumleler buyuk harfle basliyor bu arada. Anlatim bozuklukarina girmeye gerek yok lakin "net" de Fransizca'dan gelmis bir kelime. Bir dahakine aklinda bulunsun. * Anlam degil anlatim olacak tabi o.
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 komünütü ugruna gay mi olalım bu mudur gericiysek gericiyiz
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Cystein, berlin kaplanındaki şişko fatih senmisin
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: hostların %88.8 i gay oluyo ki. küsüratlı yaziim, salladığım belli olmasın :D
Öne çıkan mesajlar