Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucaktayim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Host var Bi tane ve adam yumuşak. Cok ilgincmis gitti soyliyim dedim. Anonsları ben yapicam diye falan nasıl bi tarafinı yırtıyor görmeniz lazım. You lil attention whore you...
Mesaj tarihi:
forumdayım bir tane üye var cystein. cok ilginçmiş uçağa binmiş söyliyim dedim. ilk defa ucağa binmiş herhalde topic açmaya konu bulmak için nasıl kasıyor, okumanız lazım. iyi forumlar
Mesaj tarihi:
Rerore said:

forumdayım bir tane üye var cystein. cok ilginçmiş uçağa binmiş söyliyim dedim. ilk defa ucağa binmiş herhalde topic açmaya konu bulmak için nasıl kasıyor, okumanız lazım. iyi forumlar

adam neslihan yargıcı beyler.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

almanya'da okuyan ailesi kıbrısta ablası türkiye'de olan bir insan olarak inan bana tüm ailenin toplamından daha çok uçağa binmişimdir. bindim diyorsan da tatava...
ama ilk kez ibne host gördüm :/
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Cinsel tercihlerden ego tatminine de mi başladınız?
sıçtınız communitynin ağzına iyice

yalnız değiliz sıçma konusunda.gayet net türkçe karşılığı olan kelimeleri yabancı dillerde kullanmak yanlış
Mesaj tarihi:
Topluluk olmak ile Türkçe arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım. O yüzden algıda sıçıcılığına bağlıyorum.
Yeri geldiği gibi altını çizmeden kullandım. Anlatmak istediğimi zaten anlatabildim.
Mesaj tarihi:
HakkiYendi said:

Rotweiler said:

Cinsel tercihlerden ego tatminine de mi başladınız?
sıçtınız communitynin ağzına iyice

yalnız değiliz sıçma konusunda.gayet net türkçe karşılığı olan kelimeleri yabancı dillerde kullanmak yanlış

Turkce'de cumleler buyuk harfle basliyor bu arada. Anlatim bozuklukarina girmeye gerek yok lakin "net" de Fransizca'dan gelmis bir kelime. Bir dahakine aklinda bulunsun.

* Anlam degil anlatim olacak tabi o.
  • Yeni Oluştur...