KingV Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Arkadaşlar çalışma masamdaki laptopuma lcd/led monitör almak, bu monitöre ps3ümü de bağlamak istiyorum. fakat burada şu sorunlar ortaya çıkıyor. genelde monitörlerde 1 teke hdmi çıkışı var. süreklü sök tak ile uğraşmamak için nasıl bir yol izlemeli? ve bir de ses sorununu nasıl çözeceğim? benzer bir düzeneği olan arkadaş var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hdmi-dvi ile bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 öpörlör var mı monitorde ? yoksa onun bi taktiği vardı ayrı bi hoperlorden ses alma şeyi söyler bilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sesi kompozitle bağla diğerini hdmi çıkışından kablocuya anlatırsan derdini gerekli kabloları verir çokça anlatmıştık tekrar görsel arayamıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hdmi switcherlar var onlardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 optik cikisi olan bir hoperlor sistemin varsa, ps3 e direk tak? ben oyle kullaniyorum. surdan faydalanabilirsin : http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/audiooutput.html edit: goruntuyu hdmi veya dvi dan aldigini varsayiyorum, bu ses sorununun yaniti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar