Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Replay Analizi Hakkında


Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kendi çapımda replay analizi yapmaya başladım. Eğer ki talep olursa ve yapılan eleştiri ve yorumlara göre devam edicem yapmaya. Şu an için bronze-diamond arası liglere yönelik analiz yapıyorum gerekirse yeni başlayanlar için daha detaylıda yapabilirim. Gene istek olursa Türk oyuncularımızın güzel maçlarını analiz edebilirim veya istek replayları da edebilirim. Aşağıda bir tane denemelik bir analiz yaptım ilk yaptığım replay oldugundan biraz hatalar olabilir, izleyip eleştiri ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
SC2 Test replay analizi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet farkettim sesim biraz kısık kalmış :D mic sesi çok iyi aldıgından bilerek öle yaptım ama baya bi kısık kalmış bu seferde teşekkürler yorumlar için.

@Memphis Birde bu maç protossun zerge klasik fast expand açılışı oldugu için özellikle bunu yaptım en azından bilmeyenler için biraz yararlı olur diye dusundum çunku dusuk liglerde fast expand almıyorlar genelde 4 gate vs. yapıyolar. Tabi ki daha sonra 4 gate nası tutulur vs. üzerinde durabilirim. Zaten deneme amaçlıydı bu replay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi bu kdar iğreniyosan yapma bu işi
yane sesin sanke biri zorla yaptırıyomuş imajı çizmişşin
kafanda silah var gibi
böle yorum yapcaksan biraz heyecanlı eğlendirici olman lazım
husky izle mesela biraz


İğrendiğim falan yokta dedigim gibi sesim biraz kısık kalmış birde ilk defa yaptıgımdan dolayı öle oldu. Ayrıca ben analiz yapmak istiyorum maçı yorumlamaktan çok husky maç yorumluyor o yüzden heyecan katabilir analiz yapmıyor yani ben day9'un yaptığı gibi yapacam bi nevi.(4 gate nasıl tutulur nasıl yapılır, macro oyun oynarken nelere dikkat edilmeli,pvz de muta ling nasıl tutulur vs. tarzında yani ) Heyecan gerekli mi bilmiyorum benim için önemli olan verilen bilgilerin doğru olması ses tonu vs zaten bunlar halledilebilir. Yine de izleyip yorum yaptıgın için saol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar dostum, başlangıç için 10 - 15 dk aralığında replayler seçersen daha rahat olursun. replayler canlı yayınlardan farklıdır, havaya girmek çok çok daha zordur. ister istemez yarım saat sonunda insan yorulmaya kendini tekrar etmeye başlar.

Burada yapılan eleştirileri dikkate alacağına inanıyorum. Başarılar şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...