Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Loex said: Flameoffear said: Kısa dönem için Nisan - Ağustos - Aralık gidiş tarihleri. Hayatında hiç askerlik şubesi kavramını duymadın mı? :D eyvallah güzel kardeşim peki ben seneye aralıkda gitmek istersem napıcam ? ne zaman yapıcam ? ekim 31e kadar başvurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 nisan doneminde gidenlere genelde uzun cıkıyor diyolar ama nasılmıs bakalım merak ediyorum ben de. seneye agustos'ta gidicem buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 mezun verilme olarak en ters dönem nisan oldugu için daha yüksek ihtimal oluyo uzun dönem için evet ya kısmet bakcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 daha kaç kez sölicem, bi yolunu bulun gitmeyin askere, hayatınızı buna adayın bbence. Ş59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 eahu Evet kendi adıma konuşayım buna değer bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 verin 30k gitmeyelim. bi yolunu bulun diyip askerden yazmak da enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Fistan izin kullanmadın herhalde Benim yol iznim var mı yok mu belli değil. Usta birliğine 02.01.2012 tarihinde katıldığım için 2012 yol iznin gitmiş olabilir diyorlar. Bilmiyorum artık ama erken terhis almaya kasıyorum. Tugay komutanı veya denginin izniyle oluyor. Askerlik kanunu 77. Maddede yazıyor gerekli bilgiler. Birkaç takdir toplayıp başvurunca olma olasılığı var. Duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 daha başlığı açmayı bilmiyorsunuz. siz askerde çok dayak yersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cicibeybe said: Fistan izin kullanmadın herhalde Benim yol iznim var mı yok mu belli değil. Usta birliğine 02.01.2012 tarihinde katıldığım için 2012 yol iznin gitmiş olabilir diyorlar. Bilmiyorum artık ama erken terhis almaya kasıyorum. Tugay komutanı veya denginin izniyle oluyor. Askerlik kanunu 77. Maddede yazıyor gerekli bilgiler. Birkaç takdir toplayıp başvurunca olma olasılığı var. Duyrulur kısa dönemler için geçerli degil o ama her gencin hayalinde vardır sfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hakkaten yok herhalde giden ya bir holy gidiyo sanırım faceden gordum. 345miş lan bu arada:D kastamonu gölköy- sinop kısa dn jandarma er. bildiği oralarda olan varsa bi iki kelam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ATARSA 30 ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar