Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Goemm’s Lab puzzle ını yaptım bugün, hayattan soğudum resmen, chopsticklerimi yanıma alıp elbise dolabında oturdum bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ruh hastasi bisiymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kungen'in izleyici sayısı 1k lara falan düşmüştü, tekrardan WoW stream'e dönmüş. Şuan twitchtv de anasayfadaki oyunlar arasında yok gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 panda alıcam ben de galiba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ya bu skill point kazanılan mavi okları 80ledikten sonra yapınca direk mi geliyor. Normalde lvl aldıgımızda geliyorlar şu an ileride otomatik yaptıgımız an gelecekler degilmi skill pointleri buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 normalde level alınca da geliyor skill point challenge'leri bitirince de. 80 olduktan sonra level alınca da geliyor skill point challenge'leri bitirince de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Şu dandik sayfamızın elini ayağını düzelttik biraz, ve sizler için hazırladığımız gold farm rehberini de ekledik. Umarım işinize yarar. http://www.30yrsoldgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 patatespresi said: panda alıcam ben de galiba. :D hak yolunu bulmusun tebrikler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 80den sonra ne levelı alıyoruz? Aklım karıştı şimdi? Seru said: normalde level alınca da geliyor skill point challenge'leri bitirince de. 80 olduktan sonra level alınca da geliyor skill point challenge'leri bitirince de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 80den sora level almaya devam ediyosun her level 1 skill point geliyo, skill point challengelar tek seferlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Pek level almıyorsun level barı doluyor sadece her tamamlanısında bir skill point veriyor sana.level 80'de kalıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Peki mavi skill oklarını tamamlamaktan gelen skill puanlarını kullanmak için gene Level almam lazım 80 üzerine değil mi? Bunun şünsan soruyorum, 80de dağ taş gezip skill puanı ile uğraşacağıma şimdiden kasıp hepsini veya çoğunu yapıp biriktirmek çok daha mantıklı o zaman değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hayır hocam yazdım ya yukarda, düşük levelken aldığım skill point'ler gene senin hanene yazılıyor hemen beklemen falan gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Valla mantık kısmı sana kalmış, ama oradaki okları yaptıgın an 1 skill puanı gelir direk.açıkcası utilyleri açtım tüm elitleri açtım şuanda 28 skill puanı var dağ taş falan gezemem bana göre degil millet haritayı falan %100 açmış.Skill puanı ihtiyacım yok yani şu an ha legendary ve ya mystic forgede item yaparken lazım olacak skill pointler ona saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Myshkin said: Kungen'in izleyici sayısı 1k lara falan düşmüştü, tekrardan WoW stream'e dönmüş. Şuan twitchtv de anasayfadaki oyunlar arasında yok gw2 bunun böyle olacağı belliydi ama. gw2 iyi bir oyun. ama tıpkı bir fps ya da dota tadında bakmanız lazım. hergün online olunacak, sizi bağlayan bir world yok. competitive güzel bir oyun arada arkadaşlarınızla HADİ GW2 diyip atlayacağınız, 2-3 saat eğlenip alt f4leyeceğiniz ve 3-5 gün yüzüne bakmayacağınız türden bir oyun. PvE olmadığı için buna mahkum bir oyun gw2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aynen zaten aylik ucret olmamasindan belliydi boyle birsey cikacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wowdan 1 ayda bayınca geri dönceksiniz o yüzden NP ayrıca aylık ücret yok yani kimseyi ırgalamıyo gidip pokemon online oynamanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yoo? panda çıksa da çıkmasa da bu oyuna geri dönmeye bir sebep yok. dediğim gibi yukarıda multi massive soslu online bir oyun. panda varken de yokken de haftada 1-2 girip spvp'mi yapıp çıkacağım bir oyun. ötesi değil. dota2 geldikten sonra onu da yapacağımızı sanmıyorum ya hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oyunu oynamak varken kungen malını niye izlesin abi adamlar zaten lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kiymaliborek said: Sparkcaster said: wowdan 1 ayda bayınca geri dönceksiniz o yüzden NP ayrıca aylık ücret yok yani kimseyi ırgalamıyo gidip pokemon online oynamanız yoo? panda çıksa da çıkmasa da bu oyuna geri dönmeye bir sebep yok. dediğim gibi yukarıda multi massive soslu online bir oyun. panda varken de yokken de haftada 1-2 girip spvp'mi yapıp çıkacağım bir oyun. ötesi değil. dota2 geldikten sonra onu da yapacağımızı sanmıyorum ya hayırlısı. he kardeş dota 2 çıktı ayrıca aylardır oynuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dota2 betası bende de var da oyun daha çıktı anlamına gelmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bir de niye bu kadar atarlı çıktın anlamadım. fanboya denk geldik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 @Sparkcaster: Normalde dediklerine katılıyorum ama çok önemli bir nokta var. Çoğu insan "aylık ücret yok, bırakırsanız bırakın" diyor ama oyuncu dediğin adam yüzdeye vurduğun mu maymun iştahlı. Bir oyunu bırakınca aylar sonra geri dönmekle çok uğraşmıyor. Başka oyunlar çıkmış oluyor, bunun Borderlands 2'si var, Torchlight 2'si var, bilmem nesi var. Guild Wars 2 eğer şu anda oyuncu kaybederse, expansion çıkardığında belki şu an topladığının yarısını geri toplar. İkinci expansion'da daha kötü olur bu sayı. O yüzden aylık ücret olmasa bile sunucularda oyuncu olması, insanların hala oynaması önemli bence. Eğer bir oyunun sunucuları boşalmaya başlarsa, isterse F2P olsun, batar ne yazık ki. Çünkü geminin boşaldığını görenler de gemiyi terkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 İlk oyun batmadı bunun batacağını hiç düşünmüyorum. Fazlalıklar gitsin rahat rahat WvW'mize girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 daha ne kalabalık olcak zaten dolu heryer, şu an bizim serverda saat gece 4 fakat bi sürü koşturan insan var etrafta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar