Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu haftasonu da beta yapılmıyorsa önce accountımı satacağım sonra da forumu terkedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oğlum bak git o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu hafta bwe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 muhtemelen(%99) haziran sonuna kadar yok beta meta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 protesto etmek isteyenler, bilgisayarlari formatliyoruz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 hazır beta olmuyor bu aralar ben oyunu erken alayımmı yoksa bekleyeyimmi biras simdi alsam bir işime yararmıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Olsun varsa paran al tabiki :) Bu arada yine 39mblik bir patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bende oyunu almayı düşünüyordum ama ayda 2 gün açacaklarsa eziyet ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bence de değmez ayda 2 gün oynamak için o para. iyi yapmışsın almamakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castor88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Valla 3 günlük betasındaki WWW si bile verdigim para deger. Sırf ismi diablo diye aldıgımız oyun a verdigim paraya acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ne zaman çıkıyor bu oyun sorayım dedim araştırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ne zaman çıkacağı belli değil ama "2013' de çıkacak oyunun 2012'deki açılan forumu" diye yazılmış ama daha erken çıkacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Hertürlü değer verdiğin paraya, oyun çıkmadan classları denemiş olursun ki, ben hepsini oynamama rağmen hala karar veremedim. hepsi birbirinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Haziran sonu , Agustos da cikacak diye aklimda kalmis. 2013'e sarkar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2013 e sarkacağını sanmıyorum ama yakın zamanda çıkmsını da hiç beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 En geç Eylül diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castor88 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Adamlar twitterda yazmış kesin 2012 içinde çıkıcak die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 said: Beta Weekend Event 2 will begin on Friday, June 8th, at noon PDT (GMT-7) and will run until Sunday, June 10th, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7). said: Your existing beta characters have not been deleted, and you will be able to continue right where you left off! This means that enterprising players with characters level 35 or higher will be able to test their mettle against the explorable version of the Ascalonian Catacombs dungeon! http://www.arena.net/blog/announcing-the-next-guild-wars-2-beta-weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 HAYIIIIIR ELVEDA FİNALLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o bişey değilde çıksın da d3 angaryasından kurtulsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bende oyunu almıs bulunuyorum cok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://i.imgur.com/DmS3c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sacma bir soru olcak ama Oyunu su an almanin avantaji betalara girmek mi? Birde oyundaki dungeon sistemi cok kastiriyormus.Yeri geldiginde main dps hemen tank oluyormus falan,dinamik bir dunya tasarlamislar.Bu dogru ise cok iyi yapmislar Oyuna raid koymayacklarmis (wow dan ve diger oyunlardan alistigim icin ) .bu da dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.netkeyfim.com/wp-content/uploads/2010/09/evet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Dungeon sistemi 2 şekilde işliyor. 1, Story mode, kolay fırt diye biteninden 2, Explorable mode, story mode bitince açılıp daha zor olanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar