Slint Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben yollim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bende yollayabilrm Haomarush - ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 toggie said: yahu davet edene mount'tan baska bisi yokmus ki. ben de 80 level char iki tarafa da var sanıyodum. ugrasmaya degmezmis. 7 gün beles hangi tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 davet ettiğin kişiye o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 server transferi yapinca 80 lvl'a karakter boostlamayi vermiyor. ya migrate ya boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 DoubleW said: davet ettiğin kişiye o da :) bana binekten baska faydası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sadece binek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 2 ekmek, 1 maltepe, 1 tanede kod alabilirmiyim bakkal amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Gutshot said: server transferi yapinca 80 lvl'a karakter boostlamayi vermiyor. ya migrate ya boost.85 olanı migrate et ediyo, o yoksa veya baska class oynamak istiyosan direk migrate etmek istediğin sunucuda char aç 80 yapiyim diyo. napıcan direk hem main hem alt mı kastırsın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu arada ben de SoR atabilirim, Dunemaul-Horde, Kazzak-Horde, Aszune-Alliance taraflarında charlarım var, şu aralar Kazzak-Horde da Burgershield ismi altında oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Aerios Wants You to Return to World of Warcraft die scroll of res geldi aerios kim burda ^_^ hayır çünkü birisinden istediimi hatırlamiom da acaba fake mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mortis said: Aerios Wants You to Return to World of Warcraft die scroll of res geldi aerios kim burda ^_^ hayır çünkü birisinden istediimi hatırlamiom da acaba fake miguilddeki uzun zamandır off olanlarda cıkıyor scroll atabilicen listede guildden biride atmıs olabilir herhangi bir guildde alt char varsa ordan bile atmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kgns said: Gutshot said: server transferi yapinca 80 lvl'a karakter boostlamayi vermiyor. ya migrate ya boost.85 olanı migrate et ediyo, o yoksa veya baska class oynamak istiyosan direk migrate etmek istediğin sunucuda char aç 80 yapiyim diyo. napıcan direk hem main hem alt mı kastırsın bi de bu arada http://eu.battle.net/en/int burada hiç OR falan yazmıyo, hepsi var gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bende atarım blackwqlf dunemaul'deyım ısteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sLm Arkadaşlar, Frostmane'de oynuyordum. Yeniden başlayacaktım iyi oldu bu, migrate fln düşünmüyorum, sadece mage'imi 80 e boostluycam :), Bu SoR'dan atabilicek bir arkadaş varsa çok sevinirim. Birde şunu sorucam, boostlamak için yeni char açmama gerek yok değil mi, 35-40 lvl bir mage'im vardı, onu boostlamayı düşünüyorum 80'e. Sağolun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bilgileri yaz atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bir arkadaş özel mesajdan bilgileri istedi, fakat geri dönüş olmadı. Edit: Bilgiler kaldırıldı, işinizi ÖM ile halledin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şifre ile varsa authenticatorı falan da yazaydın hacı açıktan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kgns said: kgns said: Gutshot said: server transferi yapinca 80 lvl'a karakter boostlamayi vermiyor. ya migrate ya boost.85 olanı migrate et ediyo, o yoksa veya baska class oynamak istiyosan direk migrate etmek istediğin sunucuda char aç 80 yapiyim diyo. napıcan direk hem main hem alt mı kastırsın bi de bu arada http://eu.battle.net/en/int burada hiç OR falan yazmıyo, hepsi var gibi sanki? evet orada hepsi varmis gibi yaziyor ama artik yalan mi dersin, pazarlama stratejisi mi dersin oyle bir sey. ikisi de olmuyorsa ya da yazmasi lazim zira. neyse, insanimiz ikisi de var zannetmesin diye soyledim iste. @Zealotone: niye id'ni falan soyledin karakter nick'i soylesen yeterdi. mail'inin sifresini gizli sorudan falan bulmaya calisanlar olabilir su anda. bir tek o kalmis hesabini ele gecirmek icin. dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bende kazzaktayin, buraya migrate etmek isteyen varsa bende yolluyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şimdi anlamadığım ben res olunca hesap direk catamı oluyor. yani bu 80 yaptığımızın dışında açtığımız herhangi bir karakter de 85 olurmu? (ki saçma olur gibi). tbc'den kalan bi hesap varda o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 direk cata oluyor.Sadece 1 tane karakterini 80'e boostlayabiliyorsun. Bahsettiğin Tbc aaccount'una atarsan account Cata'ya upgrade olur bi tanede 80'e boost kazanırsın, 7 günde beleş oyun süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Gutshot said: said: server transferi yapinca 80 lvl'a karakter boostlamayi vermiyor. ya migrate ya boost.85 olanı migrate et ediyo, o yoksa veya baska class oynamak istiyosan direk migrate etmek istediğin sunucuda char aç 80 yapiyim diyo. napıcan direk hem main hem alt mı kastırsın bi de said: bu arada http://eu.battle.net/en/int burada hiç OR falan yazmıyo, hepsi var gibi sanki? Evet sadece iki seçenek sunuyo , ama ikisini birden kullanmak içinde bir yöntem var. Şöyleki: 1. create the lvl 1 char or log on the char you want to boost to 80. make him transfer ready. 2. logout ingame, go into battlenet. choose realm transfer + lvl 80 boost to the char. click continue, but dont press the last button before transfer. 3. login, get 20k+ gold (or less, depends on lvl) on this char, so its over the transfer gold cap. logout. 4. press okay to the transfer. an error will appear: char has too much gold. 5. wait a short time. log on your char. he will pop up to 80. 6. now look at your SoR history. You split up lvl 80 boost and free xfer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 corrie said: şimdi anlamadığım ben res olunca hesap direk catamı oluyor. yani bu 80 yaptığımızın dışında açtığımız herhangi bir karakter de 85 olurmu? (ki saçma olur gibi). tbc'den kalan bi hesap varda o yüzden soruyorum. 80 e boost edilen chardan başka, kendin kasmak şartıyla tabii ki lvl 85 charın olabilir, Cataclysme kadar upgrade edilmiş accountlar nasılsa senin account da aynen öyle oluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 15 mayısa sanctuary yolculuğu öncesi azeroth'da biraz zaman geçirsek diyorum ama paticik neder acaba. realm: Kul Tiras name: Coxxie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar