Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 burayada yazayım new Scroll of Resurrection olayı gelmiş bilgisi olan ve atabilcek olan varmı ? ...tarih tutmuyordu benim eskisinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Frostmane - Alliance atacak varsa haber etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 One mesaj kutunu bosalt abi dolmuş mesaj atamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastWisher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bronze dragonflight, alliance atabilecek olan var mi arakdaslar ? pm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ozii_x said: twisting nether horde tarafına atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 @Zyru unutmusum ben burayı ya, tamam bosalttım kutumu, hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 defias brotherhood - horde tarafına atabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 isteyen varsa yazsın atim, gece gece uyuyamadım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bana inv geldi arkadaşın seni çağırıyor gel acc ni lvl 80 yapalım, beleşe wotlk yapalım accni, felan yazıyo... tıklıyorum, "senin acc buna uygun değil" yazısı çıkıyor. Hayır uygun değilse inv niye geldi? Mayısta kapanmış acc en son sanırım ondanda basit bir queryle mail göndermese iyi olmazmıydı ümitlendiriyor wow yanlarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben birinden SOR almıstım ama devam etmedım. sımdı yıne invite alabilir miyim? almam saçma olur ama yinede sorayım dedım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 twisting nether-horde pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Asgard said: twisting nether-horde pls PM atıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ozii_x said: ozii_x said: twisting nether horde tarafına atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu scroll muabbeti devam ediyor mu? ediyorsa nası işliyor sistem ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ayını tam hatırlamıyorum subat yada mart olması lazım o aydalardan itaberen acc frozen durumdaysa yararlana biliyosun,daha yeni attım arkadasa actı 1 aylık sub yaparsa banada mount gelcek bi tane ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bende mount olayını sorim bari,simdi arkadaş 1 aylık sub yapınca hemen gelcekmi mount bana bi sey yapmam gerekiyormu,alan oldumu hiç mount'u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ya ben geçen hafta gelen 7 günlük free invite lardan birini kabul etmiştim. ama oyuna girmedim bile. bunu marttan sonra kabul ettim die scroll hakkımı kayıp mı ettim şimdi ? edit: sanırım log in olmadığım için sıkıntı olmuyormuş. scroll atabilecek yiğit var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 pm atabilirsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 saol ama oyuna girmemiş olsamda 7 günlük freedayi kullandım diye kullanamıyorum scrollü. Ulan blizzard nası bi şirkete getirdin sen beni ya. oynamadım bile lan o 7 gün. 8.2.2011 den beri kapalı hesabın scrollunu yaktım resmen lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mail at derdini anlat. Bu arada beleş karakter 80leme hakkın duruyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yaptım cevap bekliyorum bu arada yarınki launchla birlikte scroll muabbeti biticek mi? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ulan ben de daha geçen kullanmıştım blizz'in verdiği 7 günü ama daha oyunu bile yüklemedim sdfs.. benim de yandı demek SoR :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 haceli sende ticket at fena şirkete geldik. ben payment history nin falan ss lerini de yolladım cevap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Res isteyen olursa Özel mesaj atsın. Gönderirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bana yollar mi biri lutfen , hangi bilgileri lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar