photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Scroll of Resurrection benefits SOR ile oyuna dönenlerin -bir karakteri 80'lvl başlama -bir ücretsiz server transferi ve faction transferi -7 gün beleş oyun süresi -beleş cataclisym upgrade ***ancak 1 aylık sub yapmanız gerekiyor bunlara sahip olabilmek için*** isteyen e göndereyim Realm ve Karakter isminiz yeterli sanırsam ÖM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Of hazir 80 ne ya. Wowun bir sonraki adimi Facebook uzerinden oynayabilmek Olacak sanirim. Pandadan umudu kesin bu arada. Her konuda cok tecrubesiz ve yeni elemanlarin elinde wow. Deneme tahtasi oldu. Blizzin saglam ekibi sc diablo ve titana dagildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 vay ne ilk defa senden duyuyorum bunu , ne kadar yaratıcı bi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Türkiyeye kapalı degilmiydi o oyuncu azalınca bizede mi actılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o recruit a friend sanırım dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ben bugun yaptim iki farkli acc vardi. Biri kapaliydi onu actim ordaki 50 kusur mage i 80 yaptim simdi bu ay da oteki accyi kapatip sonra acarim b 80 de ordan yapariz priest pala fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yok öyle olmuyor 5 marttan önce kapalı olmalı accountun bu sistemden yararlanabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yeni baslayanlar icin bunu kullanmanın bi yöntemi var mi? E-bay'den eski account falan alsak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 evet olur ama dediğim gibi 5 marttan önce kapatılmış olmalı yani 3 gün önce bile kapatılmış olsa olur. ama banlanmış accountlar kabul edilmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 pazar günü 1 sene aradan sonra açtım hesabı ve bunu kaçırdım yani ha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 arkadasda gecen haftasonu actırdı 6-7 ay aradan sonra sansına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 "Tatar Ramazan" said: pazar günü 1 sene aradan sonra açtım hesabı ve bunu kaçırdım yani ha lol blizze komikli mail at sansini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 İsteyen olursa bende yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 SadGamer said: "Tatar Ramazan" said: pazar günü 1 sene aradan sonra açtım hesabı ve bunu kaçırdım yani ha lol blizze komikli mail at sansini dene Şimdi Daggerspine diye dandik bi serverda Horde'tuk arkadaşlarla zaten 2004'ten beri Ally sürmedim ağzıma:D Neyse geçen sene hepimiz bıraktık işte oyunu. Şimdi burdan aldığım gazlan Silvermoon'da ally açayım diye aktif ettim hesabı. Ama heirloom yok gold yok zor olacak tabii. Acaba GM'le konuşsam falan heirloomları yeni karakterime getirir mi? Nette bunu başaranlar olmuş, acaba dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben de 2 hafta önce açtım 4 yıldır kapalı olan account'ı ve 2 haftadır okula mokula uğramadım 85 olcam diye. şimdi yaptıkları işe bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 itinayla RES atılır. istediğin realmde lvl 80 + %280 lik mount falan komedi ya sabah arkadaşa attım. 7 gün beleş oynamaya dewam ederse spectiral grifin yada waywern hediyesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragami Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Acil lazım :) Updateler yapıldı, SoR davetiyesi bekleniyor. Gönderebilecek varsa makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 benim account tbc, ona da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Oluyor, hatta hesabın direk Cataclysm'e upgrade oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragami Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Valla Masquerade saolsun gönderdi davetiye ama henüz gelmedi mailime, heyecan ile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 İsteyen olursa ben de yollayabilirim SoR. Hani bedavadan server change isteyen olursa Silvermoon Ally tarafında ve Karazhan Horde a var karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bilgileri gönderin inv atayım ben b.net email veya server+char name lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 davetiye isteyen olurs özelden yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Peki aynı battle hesabımda kapalı wow acountlar var bunlara davetiye gönderilebiliyor mu? trial accountlar için diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 deneyebiliriz :P b.net acc mail ve isim lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar